Dotaz: je nějak možné, abych se připojil na AP pomocí např. AirLive WL-5420AP - multi-point bridge a na něj další lidi? Nebo jsou potřeba dvě zařízení- jedno pro AP a druhý pro přijení dalších lidí?
Ahoj lidickove, mam zajem se take pripojit. Mam tu ADSL a nejsem uplne spokojen s download, uplink 64k. Mam zajem se take pripojit a nabizim pripojei do moji linky.
Co vidim, no moc ne, protoze jsem az dole, primo na Plzensky. Bydlim v rohaku na konci Plzensky, primo na Kotlarce, vidim z jednoho okna budovy primo nad obratkou tramvaji a z druhyho ten velky vezak co je za parcikem, a v dali benzinku A*AL, kde je primej vyhled, ale smerem k vam nahoru nic, jen stomy.
Je nekdo, kdo by nabidl pripojeni, smerem na Kavalirku, popr kdo bydli v tom velkem vezaku? Jsem schopen nabidnout i IT sluzby a dodavku HW za celkem dobry ceny. Napise nekdo? Jsem k zastizeni skoro porad na vsech konkatkech.
Co mam, mam ADSL firewall/router a nejaky kompy, co se daj pouzit na Linux a dalsi SW vybaveni neni problem. Dejte vedet.
Jsem tu poprvé, bydlím v Motole a vidím několik AP. jen nevím na koho se obrátit s pomocí při vstupu do sítě. WIFI mi funguje na Eurotelu, vidím na Golf a Train, Faust, a mám zájem o mnohem upřímnější připojení. Jsem v panelácích pod memocnicí, s výhledem do údolí, na Řepy a na Jinonickou dálnou od letiště. Tak že JV až Z.
Prosím o nějaký kontakt na provozovatele některého z bodů.
Děkuji a těším se na kontakt Vláďa OK1VAC
Bydlim v ulici Nad Budankami (vedle Indonezskeho velvyslanectvi primo nad Kavalirkou ve svahu). Z terasy vidim cely protejsi kopec (Cibulka, Smukyrka, ZPA, Kostel sv. Jana Nepomuckeho...). Registroval jsem se na czfree.net a zanesl svuj bod (Budky) do mapy. Je nejaka moznost pripojeni?
Predem diky za odpoved a toleranci me neznalosti.
Zdravim, bydlím U tyrše 2/159(roh s plzeňskou) na mapě už jsem(mocoft) a Hw už taky mám, vidim slušně na srandu a yellowhill, máte na ně někdo kontakt, co dál? díky
Sranda uz je plnej, neprijima prozatim nove lidi, ale holt mi napis mail co bys jako chtel, jsem spravce YH.
(uz me ale fakt nebavi vysvetlovat kazdymu co ma delat, lidi ctete trochu forum nez zacnete nekomu psat)
Ahoj, chci se zeptat na možnosti připojení přes wifi v Košířích. Bydlím v Dubrovnické - na kopci a ke všemu v paneláku, takže vysoko, nejsem si tím pádem jistá, jestli je tam vůbec pokrytí. Může me nějaká dobrá duše poinforomovat? Díky moc, Katka