Mame spoje, ktery nesirej default routy do iGW, super. Ale nevim proc bysme na to mneli mit novej nazev a barvicku v mape a kdovico jeste? Dej blbci urad a vymysli lejstro....
07.11.2004 v 19:33
ptak
07.11.2004 19:35
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
ja jsem s tim v pohode, akorat, ze treba bych byl daleko radsi , kdyz by zajsoft tech 15 minut venoval na neco jinyho co by mi prislo prinosnejsi....
Jako treba rozdeleni v sekci pripojeni na foru nebo uprava editace u nodu, ktera je fakt silena. Proste mi prijde, ze se natira plot v dobe, kdy jeste nejsou postavene sloupky.
No a co se tyce ty podpory. Kdyz uz by to teda v mape bylo tak by stalo za to tam treba evidovat u tech inplaning nejaky informace jako treba ze ten spoj se planuje a nejsou penize, aby je teda moh clovek podporit. Protoze jinak je to stejne o tom, ze clovek podporuje jen ty co sam stavi.
No a stim casem a infrastrukturou je to u mne presne obracene
Za poslední rok těch utužovacích, "silně doporučovaných" a jiných přívlastkem zabarvených požadavků je čím dále více a více.
Sí? se začíná nasycovat alespoň tedy v Praze a místo tématu rozšiřování přichází téma "jak kontrolovat a jak mít dohled a přehled nad věcí". Konstatují "přirozený" ? vývoj sítě, neříkám, že je to dobře ani že je to špatně.