Pro Passiho: DJDodo asi tím "my" myslí jak jsem Kdesi kdysi dávno psal že, má spolky s inetem za babku už jen protože je má na svém webu a třeba Háje tam mají svůj význam možná měli.
Ohledně připojených lidí jak mám např. udělat panelák kde je 6 lidiček a půlka z nich je tam fakt kvůli netu? říkám to narovinu Osobně po domluvě s Gookinem a Raptikem aspon píšu k AP počet strojů tak aby to bylo na počet lidí. Co se týká financí mám vCF pod Kyjema rubriku pokladna kde zapisuju co kdo kolik na co. Je to z nouze ctnost ale, snažím se když už to nejde jinak.
Zdravím Karel
Nazdarek lidicky,
tak uz jsem se konecne rozhodl, ze s tim pripojenim do netu neco udelam. Mozna bych mel pockat, az ten nejmladsi (rok a pul) vyroste, aby mi nenicil techniku, ale ti starsi (9, 7 a 6 let) uz by doma potrebovali internet vyuzivat, abych je mohl lepeji vychovavat na prahu 3.tisicileti. Kabelu u menja net, ADSL mi pripada draha cesta do pekel, tak hledam tady. Ale zatim toho o WiFi moc nevim, musim to dohnat!
Jsme v Kobylisich, Maslovicka 18.
A ted uz fakt musim bezet...
Samorost
IHMO dokumentace je uzitecna, pokud se nebudou dokumentovat koncove body, ( uz jen proto, ze soused to ma, poridim si to taky), muzeme se jednou dopracovat k tomu, ze uz nebudeme zakreslovat ani APcka, dyt prece staci napsat "spravci" oblasti a on mi povi, jestli tam ma pokryti nebo ne.
2samorost: Vis, treba uz nekdo od tebe z ulice je pripojen, ale neudelal bod do mapy, protoze je to lenoch a ty se tedka zbytecne pidis, jestli je pripojeni mozne ci ne... a vo-vo-vo tom to je
Iceman
p.s. Upozorneni: na sraz na Vyhlidce nema pravo dorazit osoba, ktera nema bod v mape
p.s. 2anonymni: pokud chce nekdo zustat anonymni, tak at si udela nekde zadarmo anonymni email, vymysli se jakoukoliv prezdivku, treba 5_chlup_vlevo_od_postaka, ale hlavne udela ten puntik na mape. sousedi opravu nebudou vedet, ze zrovna ON je ten patej chlup! pokud to teda sousedce neproflake manzelka
Dneska jsem mel fuckt hard day... timto bych zakoncil tu nekonecnou debatu o puntikach!