Ahoj, Ahoj, Ahoj !!!
na routerech Pospa, Jelin, Alderan-Karel a Jark je odedneska nasazeno SEDLO! Master config je na Jipe, kde zatim SEDLO neni, ale bude, pocitam pristi tyden /* Passi, muzu ? */ Pokud budete nekdo chtit zmenit default routu, tak mi napiste a ja ji na Jipe zmenim. Pokud mate pristup na AP Jipe, je to pod webem v adresari sedlo v souboru sedlo.conf . Pocitame s webovym interfacem, mozna je to zbytecnost, zas tak casto se to nemeni, ale bylo by to easy, login=IP, heslo mi posles, mno a pak kazdych 5 minut si muzes mit jinou default routu
Iceman
Sima se jenom snazi o dodrzovani pravidel. Je mu jedno jestli to budou CZFree nebo jeho, ale nejaka to musi byt. Prinosem toho, ze si na mape davas najevo, ze chces a mas zajem o CZFree. Tobe to neprinese nic (kdyz nepocitam tu minutku, ze kterou vlozis bod do mapy), ale APcka budou mit prehled o stavu site.
Nema cenu tu resit tyhle veci. Kazdej ma na to jinej nazor.
Myslim,ze bude rozumne,kdyz si kazdy klient v ramci fandovstvi do czfree zanese svuj bod do mapy.
Jsem zasadne PROTI sankcim, kdyz toto nesplni a take PROTI sankcim typu: provozujes APecko a tvoji klienti nejsou v mape>muzes za to TY a budes smazan z mapy,protoze nesplnujes podminky CZF!!!
Kazdy client by mel byt upozornen na vyhodu (byt v mape) a volbu jestli se tam zakresli nebo ne,bych nechal na nem.
Zakresleni v mape je dulezite predevsim pro zjisteni mozneho ruseni,ale dnes je situace uplne jina,nebot CZF APecka jsou napr.v Kobylisych pouze cca.30% vsech siti,ktere tu chytame a to nemluvim o Breezenetech,ktere ani nevidime jako ruseni apod.
Take se mapa muze hodit pri budovani novych bodu,ale to je asi vse...