Čauky lidičky, potřeboval bych půjčit ANTÉNU, nelépe nějako směrovku a to na příští týden na testování dostupnosti APčka (samo že zakreslím i dostpunost všech ostatních apček...
PS:"doufám, že se někomu něco doma válí je možné se i dohodnout že bych takovou anténu koupil, za rozumnou cenu :-)
PS II:"v případě jsem ochoten i za zapůjčení zaplatit...."
Objevilo se nekolik moznosti:
Domluvil jsem hodne dobry misto na APcko - Vodarna na Nove Vsi. Muzeme tam bez problemu dat antenu + skrin. Mam znamyho, ktery ji tam muze namontovat - dela vyskovy prace a taky ma zajem o freenet. Bydli v Proseticich v poslednim Ucku a pry by byl schopnej postavit u sebe na strese AP. Je to schopnej clovek a kdyz se do neceho pusti, tak to proste udela tak jak ma bejt. Vsesmerovku sezene sam a PC zaridim ja. Co se tyce NoveVsi - potrebuji nekolik lidi (nebo staci i 1clovek), ktery sezenou antenku vsesmer + smer nebo se na tom muzou financne podilet. Ja muzu sponzorovat kompa. Ozvete se.
2all, takze sem (snad uspesne) uzmul v RIPE rozsah IP 10.160.0.0/16, zatim sem nevyrabel zadny AS ani dalsi veci. Kdo by chtel naky to IP, tak se mi ozvete .
Lidičky taky mám něco na prodej, přebývá mi tu jedna anténa...
Anténa směrová Pacific Wireless 19 dBi (doslava ještě zabalená) původní cena je 1987Kč zhruba 20prosince po testování ji jsem schopen prodat za 1500Kč...