zdá se že jí nemám, kdyžtak sem dej link. Pokud si dobře pamatuju tvou polohu (nejseš v mapě), tak bys mohl chytnout náš signál.
2 all:
Do mapy se přidáte, tak, že se nejprve přihlásíte (třeba vlezete do vzkazů) a poté kliknete na MAPA v pravym hornim rohu, kliknete kamkoliv na mapu a dáte ADD POINT a kliknete na svůj dům.
Hi Tomcat,
byl jsem na srazu a Berk mi řikal, že bys mi možná mohl pomoct. Potřeboval bych zjistit jestli chytnu signál od vás z Paláskovy. Takže sem tě chtěl poprosit, jestli by ses, kdybys měl čas v nejbližší době u mě nestavil s notebookem a nezkusil to.
můj emil jmghnew@seznam.cz a cislo 777557127
nekdy je pro mě dostat se na net dost složitý
v tuto chvili jsi asi mimo uhel, pokryty nasim AP a jeste k tomu by se tvoje pozice musela vejit do uzkeho koridoru mezi panelaky na jih-vychod od nas. Ale vypada, ze budes na presne na trase spojeni, ktere se nyni projektuje. Jestli mi to zitra vyjde, ozvu se ti zitra ohledne mereni.
Z okna se pripojim (Kubisova ul.) krasne na CZFree.net(myslim, ze to je AP-TOMCAT). Ale u prijato paketu to porad pise nulu! Signal je tak polovicni, co s tim?
co to znamena "signal tak polovicni" ? Muzes zjistit rozdil mezi signalem a sumem ? Jinak zkus nastavit DHCP, mel bys dostat pres DHCP adresu a zkusit si pingnout na server DHCP.
Cau lidi.Vcera sem se dozvedel o moznosti tohohle internetoveho pripojeni.Bydlim ve Vetrusicke 878/28ulici.
Z vaseho pohledu Cislo1 vidite primo na muj barak resp.na jeho strechu.
Nemam zatim paru, co vsechno musim udelat pro pripojeni. Poradili byste mi nekdo?
Zooropa@atlas.cz
tak to je v pohode,na ten s novou fasadou nemam sanci videt(druhou polovinu).A ta antena je u tomcata?Kolikaty patro?Vidim asi v 2 patre od zhora pridelanou parabolu na zdi smerem keme-ta je vase?
je to bohužel z té strany od Ďáblic, na kterou nemůžeš vidět, ale zkus chytnout nějakej odraz od některýho z okolních baráků - Šimandl údajně přes takový odraz bezproblémů stahoval soubory tou svou plechovkou, takže to snad beznadějný neni.
Super. Ale bohuzel nevim nic o pajeni apod.Radeji bych volil Ronju. Je mozne ze by mi ji nekdo za uplatek postavil? Taky mi chvilku bude trvat, nez sezenu dost penez na vsechno to zarizeni. Nejlepsi asi bude, kdyz se objevim na nejakem vasem srazu ze jo? Takze ja to budu sledovat, a pak se dostavim.