jj, to je postup popsanej na openwrt.org, nevedel jsem, ze to funguje i na wl-500 (ma prece jenom trochu jiny hw, aspon teda ovladani LEDek, a reset switch je AFAIK pres ten samy driver).
tohle neni zadnej postup pro lamy, nahodou. muze se hodit i velkejm guruum ;-)
jenom jestli to dobre chapu - zapnout, za nejakej cas podrzet rest na cca. 20-30sec, telnet to 192.168.0.1?
to jsou IMHO dve ruzny veci - boot_wait je pro upload novyho FW a funguje i bez funkcniho FW, ale failsafe mode u OpenWRT se aktivuje (musi aktivovat) jinak.
btw, ta utilita neni jenom pro win32, ale i pro *nix, chce akorat tftp klienta.
Chtěl bych se zeptat jak by jste doporučili udělat shaping pro dvě rozhraní najednou.
Do WAN (eth1) portu mám přivedenu konektivitu od providera, řekněme 1Mbit. Tuhle konektivitu chci shapovat jak pro switch (eth0), tak pro wifi část jako AP (eth2). Teď je problém když chci aby to každému uživateli jelo až 1Mbit, a? je připojen na jakékoliv rozhraní. Kdybycj to udělal běžně, že bych vytvořil třídu o max. rychlost jak pro eth2 tak i pro eth0 1Mbit, musel bych disponovat 2Mbit.
Napadlo, mě spojit tyto dvě rozhraní do mostu, ale vždycky jak tam přidám eth0, tak se asus sekne.
Díky za odpověď.
Jiste ze se sekne, protoze v tu chvili zrusis existujici IP vazby.
Mozna ma nekdo elegantnejsi reseni, ale kdyz jsem bridge potreboval oshapovat ja, normalne jsem se tam napojil oklikou pres eth1 - cili WAN. Pak jsem si mohl delat s eth0 a eth2 co jsem chtel .