Co jsem slysel tak by se tam mely resit veci ohledne sdruzeni, takze by to chtelo nejlip vsechny apckare. Stihne nekdo do patku obepsat ci obvolat vsechny lidi?
3.12. je spatnej termin.
takze zacinam dokoncovavat cennik apodobne. jeste se dohodnout s jednim kamaradem z baraku na cenniku internetu ale snad to bude okej. takze 2000 bude aktivacni poplatek + 100 mesicne jako pripojeni do czfree (musi se nejak zaplatit elektrina). Dalsi veci bude az se na me treba pripoji 10 lidi tak budu mit 20 000. Ty investuju do APcka na druhe strane na ktere jsem jiz domluven a vylepsim antenni techniku. Z druhe strany taky povedu link na supernetwork jestli se to nejak dohodne nebo na s3p. Dalsi veci bude par kamosu kteri se pripojej si udelaj za ty vybrany prachy u sebe dalsi ap napriklad v hotelu opatov ma jednoho kamarada tata kancelar takze to by se dalo vyresit taky. Takze se budu snazit rozsirit AP CZFree.netu @ JMNetu @ Pixlanetu DDD Rozsah mi dal make na 10.38.23.X takze nejak to sprovoznim a po weekende by melo apcko bezet.. zatim nemam zajemce takze jestli si toto cte nejakej zajemce a zalibi se mu to tak at mi posle mejla s kontaktnimi udaji a za par dni mu pristane pripojovaci letak do schranky. Dik Digletton @ PiXla 01
Ad1. jeste node v mape: node se jmenuje PiXla
ty taky ctes fsecko jeste kouris cigarety uz jsem odnaucil kourit 2 lidi je to bleeee
a ten provider heled jak jsem tak koukal na ten vas projekt tak se vam to moc nepopohejblo.. z tech roztyl byste mohly na chodov a potom na jizak bylo by to cool mozna budu potrebovat 1 ronjovej spoj tak doufam ze mi tu nekdo helpne, az to bude tak budeme
jestli ten ovislink bude dobrej tak to nasadim jako ap na druhou stranu a i jako router.. budu potrebovat neco co bude umet bezet v AP modu,.. nechce se mi tam davat dve krabicky.. jeden pro link na czfree.jizak a na pixla02 ap