ahoj,
mohu nejak sledovat aktualni deni na siti, tj. kdo prave jakou rzchlosti taha? a druhy dotaz, mohu zjistit rychlost internetu ve wispu? myslim na konzoli, ne na klientovi.
dekuji Krabat.
cao,
ja pouzivam bandwidthd i ntop, ale bandwidthd mi ukazuje data,ktera jsme evidentne z netu nestahli a ntop zase funguje jen par hodin po restartu routeru :(
mel jsem na mysli naky to sledovani ve wispu uvnitr toho menu, tomu prave moc nerozumim.
Dik, Krabat.
ahoj,nevite nekdo,jak pri pouiziti WRAP boardu odstranit nasledujici chyby?:
-pri rebootu (napr.INIT 6) dojde k tomu,ze napise NO MORE UNMOUT nebo tak neco,ale k restartu nedojde,musim proves manualni restart ze zasuvky
-pri bootu se WISP snazi najit klavesnici,ale protoze ji WRAP nema,tak hlasi KEYB_error,nebo tak nejak.Asi po 3min a vypisu nekolika stovek stejnych hlasek vypise KEYB_timeout a pote probiha standardni pokracovani bootovani.
Od znameho jsem zaslechl,ze je treba upravit a kompilovat jadro?Na to asi bohuzel nestacim,takze bych chtel nekoho poprosit,jestli by nepoupravil posledni release WISPu a neopravil vyse uvedene chyby.Verim,ze pro linuxu znale to nebude problem.
hwsoft: vdaka, stahol som si to, nahodil, ale aj tak mi to nejde ... :(
Teda nabootuje OK a dokonca mu to uz netrva ani 3 minuty , akurat karta miniPCI CM9 Atheros 5004X proste nefunguje. Kartu mi to sice detekne, ale ked skusim nastavit napriklad kanal napise mi hlasku ze na zobrazenie zoznamu kanalov musim tu kartu najprv vlozit (samozrejme ze ju tam mam, vsak ju aj detekne ...), ked skusim zmenit "rate" tak mi ponuka max 11Mb, dalej ked zemnim SSID tak ho zmeni ale ked sa v menu vratim spat tak tam je zase povodne (tusim unset alebo daco take). Kde robim chybu ?