No me 350,- neprijde moc.. mohlo by to bejt klidne i min, kdyz se do nasdili ve vice lidech. Kdyby apcka byly propojeny ronjama, tak se o tom da uvazovat... ale dokud neni infrastruktura dokonala, tak je jedno igw pro me neprijatelna vec.
Zdravim všechny,dlouuuho jsem tu nebyl,nevěnoval jsem se tomu,ale mám dotaz,jestli by byla možnost se připojit.bydlím v ulici Jarníkova 1877 Praha 4-Chodov..Mohu vyfotit odkud kam vidim,poraďte mi prosím postup,krok za krokem....Díky za ochotu...
Nešlo by ten sraz posunout o tejden z5 nebo vpřed? Protože tu nebudu tejden a rád bych Vás všechny co mi pomáhali s připojením Jesenice poznat osobně a poděkovat...
Za odpovědi předem děkuji
Lukasp
tak na sraz asi pridu neska sem slysel ze "nejaky lidi z czfree" byli omrknout misto na strese, tak nevim jestli se tam bude delat apecko nebo co, je to ulice na sadce (viz node Wizzard a Ikex) ale kazdopadne tady v baraku je nas dost k pripojeni, pocitam ze na nasi siti (dolni sit, nevim ani kolik jich tady v baraku je) sme 4 + vim ze nahore je dalsich asi 10 lidi, a potom vim o par lidech ktery by se s chuti pripojili bezdratove z okoli, no a kdyz sem se dozvedel ze se bude neco davat na strechu tak jeste pockam co se z toho vyvrbi, abych to nemusel spojovat ja, pac wifinam moc nerozumim...
Prvni : AP Hoke se propoji s Ehamnet jedna termin zhruba behem vikendu.
Druha:Oznamuju vznik AP Dr_Acek_Libus aka tabaterka 2 na libusi. Termin zhruba zitra.
AP na node Dig-JM se začíná kompletovat, dneska večer mi přijede na čtyřech kolech xi626 druhá takže budu to tu moct rozjet. Připojím to zatím na PWC02 musím se dodohodnout s FCI. Signál je blbej protože mám křivou yaginu a všesmerovku mam od doca nějakou uřízlou ze stoupaček
btw: na ten sraz jdu !
Naposledy upravil Peter 09.12.2004 v 15:10
23.11.2004 v 12:38
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
je tedy urcen uz nejaky pevny termin srazu? Ten patek 26.11. by nebyl spatnej, sice asi jeste martin x00x nebude mit dopis z ministerstva, ale na pifko bychom skocit mohli..