Ahoj, konečně jsem se umístil na mapu!
Zkoušel jsem kontaktovat TOMCAT-BERKa, ale bohužel neúspěšně. Nenašel by se tedy někdo, kdo by pomohl. Podobně jako ViaDraco, který mimochodem není příliš daleko, bych měl zájem spíš o net.
Mám tu možnost netu z kabelovky (Karneval), ale sám to neuplatím, takže by tu byla případně možnost?????
za jakoukoli odezvu budu vděčný )
mějte se
Honza
<wert@ujmail.cz>
případně: 606163037
Cau, taxem zas vcera nebo kdy vylez na strechu, akorat na me zaclo snezit :c) Na Tomcata bouzel nevidim, mam tam panelak v Mirovicky. Na odraz o jinej panelak je to asi nerealny - je to daleko a ani nevim, o kterej by to mohlo jit. Ma to cenu vubec dal resit? :c/ V mikrovlnach se prakticky vubec nevyznam a nikde ve forech jsem nevidel nic jinyho nez "...pokud mas primej vyhled na APcko...." - nekdo odrazy hani a nekdo zas ze to jde... Pravda je, ze nejblizsi teoreticky mozna odrazova plocha je tak 300m :c(
Co myslite? Digital bouzel bratr strelil, tagze fotos zatim nejsou...
d' za re:...
ALFA203 nebo OVISLINK WL1120AP
+
PODROBNY NAVOD NA PRIPOJENI (v cestine)
+
PIGTAIL LMR200 RSMA/N male,5m
+
PANEL 14dbi antena s drzakem na stozar
=
2.500Kc bez dph (2.975kc s dph)
MNo ja myslim,ze nejistejsi budes mit, kdyz si sezenez notebooka s wifi,vylezes na strechu a oscanujes okoli.....v tomhle pocasi zadna hitparada,ale cim driv tim lip pro tebe....
hodne signalu
Looser
Zdravim freenetaky!
Dozvedel jsem se, ze existuje jakasi sit czFreenet, kam se da pripojit pomoci mikrovln. anteny a ziskat tak, skoro zadarmo, pripojeni na inet s negarantovanou rychlosti. Tot fse co vim, a jen matne tusim, ze to asi da dost usili.
Pro zacatek bych rad vedel, jesli se v mym okoli najde nekdo s inetem, na koho bych se mohl "pichnout"...tak nejak to funguje, nebo ne?
Diky za info, uz jsem zmonitorovanej ... Na Dlazdence 8 - posledni rada baracku pred tim sesupem dolu k magistrale. Takze jesli me negdo vidite a muzu se k vam pripojit, a mate tam net, dejte prosim vedet.
11.11.2004 v 13:57
djdodo
11.11.2004 16:03
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()