HI guys,
jsem v Komořanech, přesně ulice U vlečky 2166, teď je to nově rozprodaný barák, panelák směrem k vyhlášené benzínové pumpě, mám zájem o připojení, ale mám obavy, že moc na cahovy APčka neuvidím, potřeboval bych to prozkoušet se zařízením, než si ho koupím, myslíte, že je možno??? Byl bych asi sám v domě, ostatní si tam jednaní nějaký internet, ale do konce listopadu, kdy byla uvedena společenstvím vlastníků deadline ohledně informací, se mi teda čekat nechce, takže se snažím připojit přes co je možno. Díky...co se týče přispívání tak do 800 měs. není problém.
neco uz jsem ti odpovidal do mailu. CO se tyce pripojeni v oblasti - bud orinon/caha..eventualne mozna topol , s bhillz moc nepocitej je tam new panelak a navic smerem do komoran neni poradne zadna antena.
Co se tyce mereni. Ja s gulim jsme vicemene permanentne bez casu nekde neco merit. Nicmene vlakno cte vic lidi, mozna treba nax, matrad 8an nebo tak nekdo si cas udela.
Zdravím , chci se zeptat co můžu udělat pro to, abych mohl změnit status mého nodu z "in planning" na "functional" . Kontaktovat mappera ? Kdo je vůbec mapperem v Modřanech ? Dík za odpověď.
Je rozhodujici ke kteremu bodu se budu pripojovat? Node SHF je patrne stinen panelaky (odhaduji to, protoze tam momentalne nejsem), lepsi byl asi node ehamnet04 (ale ani tady jsi nejsem jist primou viditelnosti).
I když je zde na foru úplně mrtwo tak v Modřanech samozdřejmě dále fungujem. Peerujem s kde kým a tak vůbec. Nicméně tento thread stále sledujeme, takže když bude něco kolem MOdřan a okolí klidně sem pište
Zdar bydlim v modřanech Levského 3186 . tam co je P12.smrk ale v 11 patře a mam viditelnost skoro všude tj. Beránek , Lhotka. Kdo mě připojí ?? Wifi kartu už mam. Dík