ViaDraco
Newbie
|
Zdravim vsechny, sraz jsem (ac nezvan) bouzel nestihl, zjevil jsem se tady prvne az dneska...
Ale prostudoval jsem (z modemu /:c( ) FAQ a chtel bych se zeptat, zda byste mi pls poradili s pripojenim - jsem trochu zapadlej mezi baraky a ac na kopecku nad Prahou, jsem oblozenej betonem :c(
Naleziste: Neratovicka ulice, node ViaDraco. Node je pichlej primo tam, kde by byla antena - balkon, pripadne strecha. Primy vyhled mam leda na krasny duchodak (primo za nim jsou magnum a veronique) a panelak pod Mirovickou ul, kterej mi kreje vyhled na Tomcata - 400m :c( Na druhou stranu pak node wertt, jinak nikde nic - teda aspon podle mapy - nevim, nakolik je aktualni. Pokud by jeste nekdo v teto lokalite byl, dejte mi pls vedet.
Jinak... myslite, ze mam zkusit kontaktovat Tomcata, nebo snad Jark-Kobylisy ci Sutku(to mi ale prijde strasne pod kopcem)? Ma to vubec cenu? Nebo jsem snad odsouzen k ADSL zahube?
V soucasny dobe pro me bouzel neni sance dosahnout kapitalu na zrizeni vlastniho AP, prahnu po pripojeni s malymi provoz. naklady, priznam se, ze primarnim ucelem je v tuto chvili pripojeni k netu...
Dik predem, pokud si nekdo najdete chvilku na radu...
|