Pokud si chytnul ssid Slivenec.Net, pak kolegu můžeš připojit. Ale pozor - AP Slima často padá(což se možna vyřeši během pár dnu, ale to si říkáme dlouho). Jinak, jak si domluví inet, to je jeho vec.
Většina cen za normálni 64kbit/s je 500Kč. Ve Slivenci IGw není. Může jet přes Modřany nebo přes Mototechnu. Jestli to nespěchá, at počká měsíc či dva, pak se uvidí víc. Ještě tu musíme upgradnout pár linků na p2p.
Hmm, vzhledem k tomu, jak je naše ulice číslovaná, tak kde přesně si? Možná tě znám alespon od vidění. Jestli se chceš připojit není to problém. Reálná možnost je slima ap, případně, kdyby to bylo ideální, tak ethernet ke mně. Jestli to myslíš vážně, tak mě určitě kontaktuj. Jestli máš peníze na vybavení, nebo už snad něco máš(což asi ne, jak z příspěvku vidím), tak můžeš jet třeba příští tejden.
Jinak já bydlím V Lipkách 682 červenej barák dole, nahoře má 2 krásný velký síta, určitě poznáš a zanes svůj bod do mapy.
a abych aktualizoval můj minulej příspěvek Slima AP už tolik nepadá, resp. samotný ap nespadlo hodně dlouho. Jinak internet nemáme tedka moc slavnej(protože se přechází na pořádný shaping a furt se něco testuje), ale pořád lepší než FreeGATE.
ale jestli vidis vyborne na barrandov, byl bys vybornej tranzitni bod mezi slivencem a barrandovem
Dobry den. Vidi nekdo na me? NOde: ravensun-slivenec . (vedlejsi cervena hlinikova strecha restaurace u rozcesti s myslim 6ti stresnimi okny a 2 stresnimi okny nad temi 6ti ) Ulikce K Lochkovu 377. Chci se pripojit do site CZF ale hlavne do site internet. Problem je myslim ten, ze mi vyhled na AP body Slima a mozna i Norick vadi nejake baraky. Ale to se uvidi, az si stoupnu na strechu.