Ahoj, chtela bych se zeptat, jak je to s resenim vypadku spojeni za posledni mesic na AP Barrandov_1. Posledni dva mesice mam cyklicky kazdych 40-90s vypadek na dalsich 10s, je to docela neprijemne.
dnes mi nekdo psal na mail zadost o pripojeni, poprosil bych toho jedince, zda by mi mail poslal jeste jednou, protoze pan sikovny si ho smazal driv, nez ho stacil precist, diky...
Konečně mám trochu času abych popsal současnou situaci.
Již druhý týden běží spojení Barrandov_1čky na Mototechnu 10Mbps FD.
Od včerejška běží systém volby internetové gatewaye, zatím konfigurované pouze automaticky na základě databáze platičů na igw andromeda.
Všichni z 10.16.0.0/16 tj všichni z Barrandova a okolí mají zatím společný 512kbps účet. Omlouvám se těm kterým to nějak zpomalilo přístup do internetu, ale nevím kdo by to mohl být, protože trasa vedoucí přes podolí je dlouhodobě v nepochopitelné blésmrti.
Každopádně můžete začít kontaktovat i tuto pro nás barrandováky novou gateway pro nákup konektivity.
S veškerými problémy v rámci tohoto tématu, ne že se vám stýská po deset let mrtvé babičce, nebo s obligátním dotazem jak se připojit k czfree, se na mě bezostyšně obracejte.
BTW: Omluvte vysokou latenci spojení se mnou, chodím do práce, kde není rozumné připojení k netu.
Co se stalo s linkem B1<-> Mototechna? Posledni asi 4 dni mi hlasi b1 "Destination host unreachable". Nevim jak vam ale me to docela vadi, protoze z Mototechny taham net...