nazdar, mam takovej dotaz, mam 500b, a kamarád mi ponohl s firmwarem (mam tam poslení od jaha2x). Když tam zapojim tiskárnu přes LPT, musim něco instalovat do toho ASUSu, nebo bude stačit akorát nainstalovat do svýho PC, a když do USB připojim digi. fo?ák tak abyh na to mohl přistupovat jako na pamě?ovou kartu. Díky za rady!
malinkatej problemek, po zkopirovani wl_apsta.o na flashku a zavedení modulu mi to napíše kromě : Using /tmp/wl_apsta.o i toto : insmod: init_module: wl_apsta: no such device
Po přečtení diskuze mám stejně spoustu otazníků....
A)
Ten nejdůležitější je asi ten, zda pokud dnes (s posledním originál FW) koupím Asus WL 500g a použiju ho jako čistokrevný AP a druhý naproti jako klient (v režimu WDS) jestli to bude běhat bez různých aktualizací a pokusů s FW. Je opravdu zcela nezbytné dělat popsané "orgie" s FW?
B)
No a další otazník je ten, zda nebude Asus 500g dělat potíže pokud se napojí někdo s jinou značkou AP jako klient..
ted tam mas jenom jeden radek s watchdogem, pri problemech tam byly dva. takze rebootuj (max. 4*, podle toho, co jsi psal) a napis, co to je za procesy. ted se to hlida pid# 0, coz je divny :-). a nebo to neni PID...