diky za kontakt, Ohledne povoleni o umisteni anteny uz tady jednou probihala diskuze, podle zakona Ti musi majitel objektu umoznit umisteni anteny, (neni to presne ) zalezi hlavne na tom koho ten dum je, jestli mesta, druzstva nebo soukromej. U nas je panelak soukromej tj. byty v osobnim vlastnictvi takze staci pozadat jednatele naseho sdruzeni, a to uz jsem si vyridil.
Bohuzel musim konstatovat, ze ODS nase hlasy nebude vubec potrebovat a ani nemusi brat na zretel nase navrhy.
Jak jsem se uz jednou s nekym bavil v Escadu... problem v penezich na zrizeni pristupu do netu by nemel byt, bude ale nutna jakasi zastresujici organizace, ktera bude pripojeni koordinovat. Samozdrejme zdarma.
Osobne jsem prekvapen, ze ted bys Krakonosi chtel pomoc mesta, protoze jsem si doted myslel, ze pomoc spise odmitate, ze chcete byt "opravdu nezavislimy amatery". Proto jsem promyslel i dalsi mozne varianty pripojeni domacnosti.
V moznostech mesta ale bude vydat se jen jednou cestou. O ni jsem ochoten kdykoli podiskutovat a rad dam i na radu tech zasvecenejsich nez jsem ja. Jen bohuzel musim rict, ze mame 8 hlasu proti 19 a kdyz nebude ODS chtit, tak nebude nic:-(!
Zatim zdar a cekam na nejake podnety, schuzky. Pak uz se to muze snad zacit konecne hybat.
Hola chlapi, bydlim u nemocnice tesne pred Rozdelovem... Jak by to vypadalo? Akorat mam silne podezreni, ze uvidim maximalne na Sitnou (( Rozhodne bych do toho sel.. Kdyztak se ozvete na 732-675 975, jinak delam technika IT na letisti. Pavel
Čau lidi
Hele chtěl bych si ješte upřesnit o jakou rychlost by se asi jednalo doufam že to nebude pod 64 pro každého(na i-net).(Pro mě čím rychlejší tím lepší!!)
A o jakou rychlost by šlo na ty síti.
tak s jaguarovym popisem co je to habesovna by se dalo souhlasit.
je tady (aspon teda primo odemne) doost mizernej vyhled... jediny vetsi budovy co sou videt sou sitensky panelaky.. kdyby se tamodsad nekdo ozval, bylo by to fajn...
btw. tady na konci prispevku je fajn prilezitost souhlasit s krakonosem... kladno to je to mesto...
to all: predbezne planuju ze v nedeli 10.11 pujdu na strechu delat nejakou pripravu pro instalaci anteny, antenu mam objednanou a zatim stale jeste neni. Takze bych mohl i vyskouset viditelnost na ostatni, vytisknu mapu ktera je tady, kdo bude mit zajem at se ozve, jinak se pokusim ten rozhled vyfotit.
Samozrejmne v pripade narazoveho vetru, prudkeho deste, snizene viditelnosti, nebo teploty pod -10° C jsou prace ve vyskach zakazane takze by se nedelalo nic.
tak jsme s alnagonem delali male pokusy a vypadato , ze apcko oki zvladne treba barak a jeste to bude rozumna rychlost , ale mezi vezakama to bude chtit ap to ap , strechu a smerovou antenu
chtelo by to testnout , ale kde ziskat na zapujcku na vyzkouseni jeste jedno apcko a dve smerove anteny zatim netusim