libila by se mi moznost vypnuti popisku v mape, aby se zobrazovali jen kolecka a pripadne linky, ale ne nazvy nodu. Pri trosku vecim zoomu josu videt skoro jen popisky a zadna mapa...
mam tu zas jeden spis mapper-request.
Vhodne zjednodusit/zprehlednit/usnadnit praci s linkama a nastavenim wifi u nodu. Jde hlavne o nody s vice linkama. Mapper, ktery si mysli , ze to neni potreba at se podiva na node bluehillz nebo na xchaosovy APcka.
Jako jedno z moznych a mozna vhodnych reseni mne napada tlacitko edit vedle informaci vypisovanych primo vedle informaci o nodu - tzn vedle MAC adresy a pak vedle vzdalenosti k nodu(u linky na dalsi node) - po kliknuti by vyskocilo male wokno s moznosti editace, ktere by po potvrzeni zmneny ulozilo a zavrelo se
Vim, ze vyskakovaci okna jsou vopruz, ale 20m soupak, kterej mi po kazdym, updatu vyskoci nahoru mne fakt depta daleko vic.
Diky
jo a jeste:
nevim ejslti je vhodny slovo AP u ssid, polarizace a kanalu. Spis bych byl pro oznaceni wifi-device nebo tak neco. Spoustu veci jede jako klient nebo jak ad-hoc.
A jeste si rejpnu: Co s tema soupaka? uz je to celou vecnost rozkydany. Jestli potrebujes reference na pripadny upravy tak jsem na irc/icq skoro porad.
Nechci prudit, ale neda mi to. Co misto 21 typu prednastavenych rozliseni jich udelat mene (800x600, 1024x768...a dalsi typy standardich rozliseni monutoru + par specielnich pro PDA atd...) tzn. celkem asi do 10 polozek a pak pridat jedno (nazvane treba uzivatelske) s dvema textboxama kam by si uzivatel zadal vlastni. To by vyresilo i nastaveni kazdeho uzivatele. Pokud by chtel aby bylo priste stejne tak by si proste ulozil do bookmarku jiz vygenerovany odkaz nebo by mu to proste zustalo predvyplnene od browseru nebo by se mu to ulozilo v cookie...
Mam klasiku 1024x768 a to co se mi zobrazuje v Opere je zbytecne male a vetsim variantam uz zase "pretekaji" informace o nodu a nastaveni zobrazeni.
13.07.2004 v 15:10
lamac
06.08.2004 10:31
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
V aktualnich funkcich ani v TODO listu jsem nenasel moznost staleho nastaveni ZOOMu. Proste takovy checkbox ktery by zafixoval aktualni hodnotu ZOOMu.
Vyuziti: Kdyz prohlizim mapu, obcas chci pohyb urychlit tim ze si necham nacentrovat dalsi node. Ale timpadem spadne ZOOM na 1x. Takhle by nespad.
Z existence 3d modelu usuzuju, ze databaze obsahuje i informace o vysce. Dalo by se jich vyuzit k zjisteni kopcu mezi body, usnadnilo by to dost orientaci pri planovani.