chtel bych se zeptat, jestli se ve wi-fi jeste najde misto pro pripojeni - node daimon, ulice nad zaverkou 12, vyhled na arachne skvely.
Jinak bych se rad pripojil i ve smyslu ze bych s necim pomohl - bastlit docela umim.
Tedy, jestli někdo není proti - nerad bych viděl na mapě celý Břevnov začmáraný žlutými "backbone" spoji. Podle mě například spoj tcx-poliklinika nebyl backbone, stejně tak spoje ke klientům Saturn Toya, apod.
Pojďte se dohodnout, že jeden připojený node určitě není bacbone, a není to ani jeden připojený dům. Nevím, jak to přesně charakterizovat - ale backbone podle mě vede někam, kde je možnost připojení dalších lidí, tzn. typicky na nějaké AP. V činžovním domě většinou možnost připojení dalších lidí není vůbec automatická...
Je možno požadat případný osobní kontakt. Jsem asi už starší generace nebo? mnohemu nerozumím, ale domnívám se že mam co nabídnout a řekl bych že jsem začal využívat vašich služeb bez toho abych proto neco udělal. Poloha: činžak u výjezdu ze Strahovského tunelu. Možno použít střechu v podstatě cikoliv majitel odsouhlasí cokoliv co mi přijde rozumné.
Zdravim,
rad bych se pripojil, bydlim ve stresovicke ulici, posledni patro, vyhled pres evropskou na hanspaulku a nerusene az na veze sv.vita. Mam pripojenou antenku (8db) a vidim site x-1 (95% signalu) a W (horsi). Bohuzel nemuzu na monitoru najit zadne info o x-1. Poradite nekdo, please?