Zdravím
CHtěl bych se zeptat vlastníků Heavenu,jak je to s placením.Co mě trápí je,že si nejsem jistý,jestli když nechci(zatím) přístup k internetu,ale stačí mi přístup do sítě CZfree,jestli je to možné.Nerad bych byl odříznut.
Díky
Radek
HM, nezbývá, než abych přiznal neiformovanost uniklo mi to "(skoro) furt" opravdu bych očekával častější i obsáhlejší informace o dění . . .
. . . . na velikosti záleží !!!
Někde jsem tady četl odpověď od Doda, kde říká že 13 i 26% signálu z antény stačí, řek bych, že to není pravda.
Na to, aby se "něco" takovým spojem prodralo, to stačí, (ale je to spíš na úrovni rušení)
- - hodně paketů se ztrácí a linka pak vypadá, že jede pomalu! Ale tady to bylo spíš v tý anténě. Po výměně za plechovku to jede úplně jinak
Musim ponekud podotknout ze tohle je krasny priklad spatne komunikace :( .
Libor se o nas dozvedel az po ROCE existence linky nebe-peklo. To mi prislo ponekud hloupe.
Samotna linka je opet ve stavu horsim nez by mohla byt, ale z toho duvodu ze na strane Heavnu je nasazen shape ktery sice komunikaci umozni ale vicemene jen symbolicky a tak neni tento spoj na spicce priorit ktere mame. Tento stav by bylo zahodno zmenit a sejit se s vama Heavneakama (vsema) naraz a dohodnout to, protoze kdyz komunikuju s dodem nebo Liborem tak nejsou informace nebo je potreba vyjadreni ostatnich.
Zkuste navrhnout schuzku ktere by se od vas zucastnili vsechny potrebne kompetentni osoby a mohli jsme se jasne a rychle dohodnout na provozu teto HELLacke linky, protoze pri soucasnem stavu se uz pomalu nevyplati ji provozovat, coz bych rad zmenil.
UPDATE: Jak koukam na grafy tak se podminky shejpovani u vas asi nedavno zmenili. Mozna by bylo dobre nas informovat....
sorry, ted zrovna žádný volný hw nemám. podívej se do monitoru, kdo je kolem tebe připojenej. případně si najdi bližší ap. teoreticky by to neměl být problém, kilometr není zas tak moc, ale záleží jak budou lidi kolem tebe, abyste se nerušili.