Vzhledem k tomu,ze v i4.cz na me nezbyl hotovy pigtail tak jsem si ho musel udelat.Konektor jsem si koupil u i4.cz.No a problem:po uspesnem dokonceni jsem propipal vodice jestli se nedotykaji-vse bylo v poradku ale kdyz jsem promeril merakem rev.SMAcko tak mi to hodilo 180Kohmu!Nikde jsem nenasel ke konektoru dokumentaci a proto se ptam jestli vam to ukazuje nejakou podobnou hodnotu.(Samozrejme ze konektor musi mit nejaky odpor jenze ja mam ten bez pozlaceni-to je ten ktery neni na tom peknym obrazku jak ukazujou na CzFree.net.Dik za komentare pripadne rady
No,kdybych tam mel dratek ze stineni,tak bych to propipavanim zjistil-negativni.Nebyloto 180ohmu a kiloohmu. BTW:na Nmale krimp. jsem nameril 1.5Mohmu...
Abych upresnil mereni odporu:stineni-zem na meraku,stred-akt. na meraku(a to na jednom konektoru-ne tedy stineni na N a stineni na SMA....).Teoreticky by mel mit nejaky odpor kdyz ma nejaky utlum..
klasika je proste vybrakovat tu malou antenku co davaj ke karte a napajet na to natvrdo hb100 nebo jak se ten centimetrovej koax menuje beha mi to v poho .... a je to za hubicku