Ahoj .. uz jsem zase back Musel jsem odjet na sluzebni cestu a jeste tento tyden mam nabity.. tak se opet omlouvam za nevyrizene e-maily ohledne FMFree.net..
Jinak mapovy system je na spadnuti, uprimne verim, ze je to otazka pristiho tydne.. Prosim vsechny at i nadalale pouzivaji pro komunikaci toto forum.
Jinak Morpho opravdu se nevyhnes ruseni .. a tve AP a kanal zameri kazdy uz jen tim, ze jako czf pouzivame (budeme pouzivat) na vsech AP ESSID se oznacenim CZF .....
Co se tyce pripojovani dalsich AP a klientu do nasi site .. mela by vzdy splnovat pravidal CTU .. to znamena max 100mW .... a u klientu smerove anteny .. t.j. zadne plechovky!!!!
S Frydkem - Mistkem jsem dnes skoncil a AP-Maruska byla vypnuta. ...
Prenechavam pole komercnim poskytovatelum ...
V FM jsem byl v kontaktu s Aliem, ale uz mesic to zadrhava z casovych hledisek na obou stranach ... z tohoto duvodu radeji podporu fyzickou FM ukoncuji .. ponechavam jen moralni a odbornou (teda vim ze nic nevim).
Az se do FM prestehuji zpet tak se do toho pustim znovu a Vam vsem drzim palce.
P.S.: Pokud nekdo pripravi stranky pro fmfre.net tak mu prevedu domenu. Mapovy podlklad a mapu dodam take, predevsim se ale stane soucasti cele mapy od Hlucina po FM ...
Takže dnes jsem definitvně zhodil AP-Maruska .. byly od minule jen mimo proud a čekal jsem zda se něco rozhýbe ... a nic.. taže mějte se dobře v FM
My v Ostravě už máme přes 80 funkčních AP a plánovaných je kolem 100. Připojených lidí je přes 1000 a máme min. 7 internetových bran (o těch vím) a přecházíme na páteřní optické spoje ..
Doufám, že se tam toho někdo u Vás v FM chytne .. ja jsem zjistil, že z OV to nepůjde..
jak to tedy vypada ve frydku,funguje neco??mam znameho ktery je blizko pekarny a hasicke zbrojnicu na palkovickem kopci..vidi skoro cely frydek..kdyztak se mi prosim ozvete..dik budik..
Chtel bych se pripojit z ulice Liskovecka 559 (Frýdek), je tu nejake AP?
Mam jedno AP doma (D-Link DWL-700AP 802.11b).
Jak ho mam nastavit, abych se mohl pripojit do CZFree.net?
cus -- muzete mi _prosim_ nejak kratce shrnout, jak je na tom ted situace ve F-M? ... mel byhy lidi, co by se radi pripojili... zatim nevim nic.. ani adresu, ani F/M .. proste nic..