Tusim neco tu o minilincich na foru padlo,ale kdo by se zajimal o sportaky,kdyz ma hluboko do kapsy i pro Oktavku? .......
Trebas ja,sem stim infem kdo co vi at me berou mrakoty pri pohledu na ty nuly v uctu .
Tak ten minilink na 24GHz nelze. Jednak kvuli duplexnimu rozestupu, jednak na tohle pasmo proste nejde preladit, jednak ma jako celek s antenou minimalne 630mW.
Ke generalni licenci mi pan z Kaiser Data napsal, ze z hlediska regulatora je GL-30/R/2000 z hlediska regulátora uvažována pro různé ISM aplikace na velmi krátké vzdálenosti (jednotky, maximálně desítky metrů).
Existuje v současné době AP pro 5g at už 5.2-5.3 nebo 5.7-5.8 které by se dalo koupit?
Tím myslím opravdu koupit a né že ho už má ten či ten v ceníku či ve svém inetovém šopu.
Kontaktoval jsem všechny možný prodejce (vanco,patro,cznet,i4shop) nikdo nic nemá, nesežene, nikde nic.
Samozřejmě mám na mysli levnější výrobce APček tedy žádný canopy, tsunami, breezy či tranga.
mel bych otazkuna ty z vas co jiz maji Tranga nebo maji k nim pristup a sou schopni ric jestli ma cenu do nich jit ? byl jsem na skoleni motorol a tranga sem mel tyden doma z techto rychlej zaveru se mi zdaji tranga levnejsi a lepsi,muze nekdo prosim napsat sve nazory ? dik moc