Disk jsem nesmazal bezmyšlenkovitě. Dostal jsem do ruky disk, že to je disk, ktery se může smazat. Neprišel jsem k žadnemu routru, ktery bych bez toho aniž bych se do něj dostal přeformátoval, bez ohledu co na něm je. Ten disk se dával úplně do jiného compu a původní router už v té době byl rozebraný. Já nikdy v tom vašem "serveru", což oficiálně nemělo být nic jiného než proxy do inetu, nebyl. Neměl jsem tam přístupová práva a pokud vím, nikdo se nikdy nezmínil, že tam něco takového běží. Proč jste to neměli na servru, který k tomu byl určený ? Tam jsem samozřejmě celý disk včetně všeho na něm obsaženém zachoval. Prdlajz o tom víš a budeš poučovat. Já jsem amatér a nestydím se za to. Znamená to pouze to, že za to neberu peníze, ne to, že to dělám špatně, ok ?
Ten disk je teď halvní systémový disk na routru u fila. Netrap se tím, my se tady s XLiborem jenom tak štenkrujem, je to stará záležitost a dneska už o nic defakto nejde
Neporadil by mi někdo náhodou, jak zjistit, co je v síti, když jsem se na ni připojil ?
Jde o to, že jsem se připojil na APčko, ktré nemělo nastavený WEP, mám dobrý signál, ale co z toho ? Anténu ani administrátora se mi nedaří lokalizovat...
Hlavně bch potřeboval nějak navázat komunikaci s adminem.
Zdravim vsechny, chci se zeptat tech co pouzivaji VPNku, zda si posledni dobou nevsimli nejakych problemu. Jde o to, ze po pripojeni k VPN nejde internet a musim se na ni minimalne 3x pripojit znova a pak to jde. Taky se to celkem casto odpojuje od skoly.
Jake byste ted doporucili AP, ktere umi regulaci výkonu v rezimu klient? Chtel bych aby to taky umelo vice PC za sebou bez NATu (kazde PC sva IP adresa z CZFree). Asus uz jaksi s tou novou wifi casti neni to co byval...
A ten Linksys to umi bez nejakych specialnich nastavovani pres telnet? Asi se do nej musi nahrat neorig.FW, ze? S nastavovanim pres telnet mam zkusenost jenom s Asusem.