2 Drew: Tomcat je asi dost vytizen v praci, tak ma delsi ping ( ruzumej odezvu :-), ale klidne se na nej pripoj, mam za to, ze tam neni zadne omezeni, co se tyce MAC adres.
Upozorneni:
Linka Jelin 2 Jipe ( Passi.sev ) bude dnes upgrejdnuta na lepsi antenu, pocitam vypadek okolo 19 hodiny.
Tak to sem zvedavej co se pak bude dit, na passi.sev mam super signal,temer 0% PL ale protlacim tam max. 80kB/s. Pro neznale passi.sev(Dlink900AP rev.C2 v AP modu)-->looser(XI626). Cim to je se mi zatim zjistit nepodarilo.
BYe Looser
Vsichni klienti na AP looser musi mit zeleny bod v mape jinak jim nedavam pevnou IP. Takze moji klienti sou vsichni v mape. Seznam IP+nick muzu dodat ihned
Bye Looser
2Iceman: dobry!! zrouvna koukam na web APcka a data se vali celkem slusne
2Looser: Jsi si jist, ze mrtg u tebe sedi?? pokud ty grafy odpovidaji realite, tak by ten link na passi.sev mel byt OK
2Dodo: s tim "scitanim" naprosto souhlasm, stejne ted ma probehnout cisteni mapy, kdy se mimo jine budou degradovat statuty node - proste "zeleny" bod bez spoje na APcko bude "odzelenen".
Takze tvou akci rad podporim nocnim dodelavanim spoju - kdyz vznikne seznam kdo visi kde....
2Drew: a ceho ti treba? pokud jeste nemas kontakt na Tomcata, ani ti jeste mnepomohl nikdo jiny, tak mi posli e-mail a poresime to...