V Twibright Labs muzeme vyvinout novou verzi Twistera ktera bude mit lepsi specifikace (a bude taky pochopitelne drazsi na material a bude to stat nejaky vyvoj).
to co reknu je mozna blbost, ale nestaci ti ze od twistru muzes mit k rx a tx 130 m koaxu? Stejne tam budes muset tahat napajeni, pokud to nebude POE. S POE by bylo hezke mit tam proste jenom jeden kablik, ale asi ne takovy ten dejte sem kus tp kabelu... myslim, ze by venku oc nevydrzel.
Pokud jde o ten tp interface pod mxx111 tak o neco podobne ho pokousel i Jakub Ladman (na bazi xilinxu ). Posledni zprava byla 18.7.2004 0:56:
Furt je to ve stadiu kdy to skorofachci.
Bohuzel ted minimalne tejden nebudu mit cas na to hrabnout.
Pak se uvidi ...
Kdyz na konci propojim RX a TX drat, tak tcpdumpem vidim, ze projde asi 75%
paketu, ale s twistrem na druhy strane to prenese velky kulovy, kdyz neni na
jedny strane pustenej flood ping. Kdyz je tak data prochazeji s PL asi tak
50%.
Zatim peknej humus. Nejhorsi je ze jsem ve stadiu, kdy opravdu netusim co je
spatne. Pokud projde priloha, tak tam bude hdl popis logiky v xilinxovi ve
verilogu a pokud v tom nekdo najde nejakej pruser, tak budu rad kdyz to nekdo
da vedet.
Laboroval jsem i s napajenim, blokovani, zemni smycky atd., ale v zhledem k
tomu, ze vylepsovani po teto strance nemelo vubec zadny vliv, tak tam zjevne
neni problem.
neko psal, jestli mi nestaci ty 2 koaxy na strechu a este neco takoveho. ono by to fakt asi nemelo cenu davat twister nekam ven. tzn. ze by to trafko bylo na nic. vetsina lidi to ma stejne asi u PC. de mi spis o to, ze kdyz to u toho pc nebude muset byt, tak se muze jednoduse skombinovat twister s Tx(twistr dat do Tx trubky). myslim, ze kdyby se ty 3 invertory co sou nasobe v tx doplnily do twistru (klidne i vrabcakem) nekam pred oddelovaci kondik a ten odpor co tam je (ted tu nemam schema, ale proste tesne pred vystup) tak se usetri vsechno od toho vystupniho C az po tranzistory v tx.... doufam teda ze nekecam, ale myslim ze tou nic nebrani....
(ja uz sem tu neco takoveho kdysi psal, ale nak to nemelo uspech, nevim proc ) rad bych slysel vase ohlasy, dik