Chtel bych se zeptat, jestli se nekdo z Vas nesetkal s takovymto problemem:
iGW (- wifi linka -) -)AP(- -)klientAP
tento klient ma compex wp11b+ v odu APklient, signal kolem 35-40pocent, pingy prochazeji ok, ale kdyz zacne stahovat vetsi objem dat napr z FTP, samo ho to po chvili odpoji a download se prerusi.. drive mu to udajne nedelalo a snad to nedela ani nikomu jinemu na danem AP.. uz vazne nevime co s tim, dik za kazdou radu, lullu
neco podobneho se mi stava taky.... nejnovejsi firmware.
kdyz na compexem v modu klient komunikuji pc tak je vso ok. pokud ale pc treba v noci prestanou komunikovat tak compex jakoby usne. pokud na mej pustim ping tak zacne odpovidat cca po 5 pingu. sile signalu je okolo 40 procent. ups tam nejsou
Používám WP11B+ v režimu W.R.C. a po cca 10 min. mě vždy vytuhne. Mám ho zapojen do switche a v něm 2 PC. Síla signálu je 54. Zatuhne mě jen wifi rozhraní. Ethernetové je stále funkční. Mám zapnutý NAT a DHCP. FW=2.95 PROČ????
Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s SNMP u Compexu. Chtěl bych pomoci tohoto protokolu sledovat jednotlive
WP11 u klientů, ale nedaři se mi ho zprovoznit. Pro zkoušky používám program PRTG. Zadám IP adresu WP11 a heslo, ale program mi nenabídne sledovane rozhraní. U AP ORINOCO mi vše funguje OK. Nevíte někdo jak na to. Díky za odpověď.