Ja bych byl taky pro petkove pasmo ..... jenze zatimjeste neni jiste - BTW uz jste nekdo zkousheli tu 901ku na 5GHz a 54Mb ? Ja jsem se tedy v dokumentaci docetl, ze umi jen 2,4GHz .....
BTW 802.11g i pri uzkem paprsku zahlushi presne 3x vice nez 802.11b , takze pouzit ji je docela prasarna ...
souhlasim, dyt hlavni je nejdriv postavit neco, co je stabilni a pak uvazovat o upgradech... navic 802.11g se mi nezda jako vhodna pro potreby delsich spoju a na pouziti kratkych bych uz bych asi nasel neco jinyho... proste mam neduveru v 802.11g
btw: ten človíček co říkal, že když se napojí cca 200 lidí v UH tak jsem schopný sehnat lajnu od GTS..
- čistě teoreticky budete rádi, když se na vaše APčka napojíte cca 25 - 50 lidí, takže jeho představa je trochu v "malém" městěčku dost nereálná
Asi by pomohlo, by buď založit vlastní OS pro UH nebo se přifařit k MHNetu, ale to už je otázka pro další diskuzi
Jsem rád, že PetrKoz se ujímá aktivity v UH a věřím, že se to tam hne kupředu se stavbou dalších AP
Ještě mě napadla jistá alternavita, že by se Raptik připojil na Jižák přes 5.8Ghz spoj a síto namířené na jeho by se pootočilo směrem na vočka...