2oook:
určitě máš více zkušeností, a je dost možné jsem mimo, ale zatím vycházím z informací, které mám a z problémů, které musíme řešit. Navrhovaný a popisovaný postup se mi zdá stále nejlepší......
Pokud by si měl nějaký návrh řešení, určitě ho sem napiš, rád se poučím, nejsem zase takový blázen, abych si myslel že vše vím a rozumím, právě naopak.
Vím, že máš velké zkušenosti z oblasti isp. Právě se snažím porovnávat jednotlivé možnosti připojení v Plzni, pokud by si mohl pomoci radou, popřípadě někoho doporučit, byl bych ti velice vděčný.
Spravni poplatek mozna nejaky bude, koncesovana zivnost to snad neni. Kazdopadne kdyz vsichni budou clenem sdruzeni, tak preprodavani konektivity to nebude, ze?:-)
no i když ty stanovy pouze registruje, tak je i vlastně kontroluje, bo i my jsme museli je po upozornění trošku upravit (ale to je možná známostma :-)
no udat může dneska kdokoliv kohokoliv, takže všichni vlastně žijeme ve strachu.......na tohle mam s tebou odlišnej názor, naopak si myslim, že Sdružení je na tom lepší než klasická Fo ... viz jak tu nějak manik prudil, že je od iSP a někoho chtěj nabonzovat s Bohnic.......a že budou pokutovat jak to pujde.......někdy si tu tvrdil, že npujdou po jednotlivcích, ale po PO, myslim, že jim tu bude ukradený.......přeci jen dávám přednost bejt za PO než vystupovat sám, je to životaschopnější (i pro moji kapsu v případě problémů :-)