AP "sranda" - Klamovka
Prachnerova 12
Praha 5 Kosire
Jde o Krizovatku Plzenska - Podbelehorska - Prachnerova
Dneska instalujeme router a zejtra to snad pobezi.
Bude mozno ke me pripojit dalsi zajemce v okoli.
hele najdete si nekoho vejs v strahovskym kopci, a pak nebude problem se pripojit na prave budovany AP Bakulak/Malvazinky ;-)
Uz se planuje spoj od DarkArt ke Kuci (odsud zezhora z kopce dolu na plzenskou), ale na klamovku nevidime. Vidim ten panelak co je na plzensky po pravy strane kousek pred Klamovkou...
Bydlim na ulici Holeckove c.p80...v terasovitem dome..ale 2he patro :(...jinak na ten panelak vidim dobre...a chtel bych se taky nejak angazovat do czfree..takze mozna spoluprace
Ahoj vsichni v mem okoli. Konecne jsme zprovoznili AP sranda. Kvalita linky na Vinohrady neni uplne dobra, ale to se dalo ocekavat( 4km a nad centerem Prahy), nicmene jede.
SNR 6-15dB
1Mb nekdy i 11MB
nejlepsi zaznamenane stahovani kolem 56kB
Anteny jsou nastaveny od oka, takze si musime najit jeste cas( za tmy se mi na strechu nechce) a postelovat je podle sily signalu.
Na strese mam zatim pro AP 60` antenu mirici zhruba na Jinonickou. Chtel bych tam dat 180 nebo 360, podle zajemcu v okoli. Vse je mozne.
Standa
Ahoj panove,
ja vim, odkazy jsou neplatny, nemam na to cas. Nicmene AP jede, ale antena(60) je natocena smerem na zapad ( Motol). Mam v planu poridit dalsi antenu, protoze se chce konektnou Marty z atriovych domu nad Plzenskou. Mam malo casu( asi jako kazdy), ale snad se to nejak zvladne.
v sobotu u mne probehlo mereni. Puvodne jsem myslel, ze se pripojim prez Fausta, ale jeho signal je pro mne nedosazitelny. Naopak se ukazalo, ze signal z Sranda_AP je docel silny (asi 19% mereno v 98 se smerovou antenou). Signal byl silny, ale fyzicky se nam to nepodarilo propojit. Chyba byla v nas, nebo tam je nejake omezeni jako treba na mac adresy?
Jinak ve ctvrtek bych se pripojil, ale prisel bych asi o neco pozdeji.
bydlim na Hlavackove a rad bych se k tobe pripojil. Vidim primo na ten tvuj barak, ale jak jsem vypozoroval, tak tva AP zrejme miri na opacnou stranu. Pocitejte tedy se mnou v pripade rozsirovani.