Jen tak mimochodem, tuhle sitovku bych nedoporucoval ani vlasnimu nepriteli. Pri vyhledavani site desne vytezuje CPU, takze i ma SB Live ma pak problemy. Zvlasni je, ze dany problem jsem v Linuxu nepozoroval. na W98 tez ne. Ale na WXP a W2k3 ano.
Jo, s tou klasickou plechovkou je to asi nejrozumnější nápad. I když jako nouzovka ta všesměrovka v plechovce taky postačí, principielně je to vlastně to samé jako normální plechovka, akorát není stínění kabelu spojené s plechovkou a docela to vadí.
Jinak Edimax WiFi jsou některé dobré a některé špatné. Kdo máte chipset VIA, tak na Edimax wifinu můžete s klidem zapomenout, dělá to takový strašný problémy, že jsem tu desku chtěl jednou rozšlapat. Teď mám Edimax EW-7126 v desce s inteláckým chipsetem a zatím se drží... klepu na dřevo... už dva měsíce
hm... no možná jednoduchej problém složitě, ale uvědom si že jsem fakt mega lama a tomu cos napsal rozumim asi jako kdybys na mě mluvil čínsky
momentálně s tou sí?ovkou nemám problém viz. níže a to ani při skenování... šlape mi všchno a procesor zvládá a to nemám žádnýho rychlíka - celeron na 1,2GHz
2 dj-bobr
no já se v těch kartách moc nevyznám, fakt je, že od doby co tu edimaxku mám mi párkrát spadnul comp a taky se mi kousne když mám nastavený automatický spuštění outlooku hned po startu, ale po té co jsem udělal pravidelnou údržbu compu (scan, antivir, antispy, vyčištění, defrag apod.) už mi to nepadá a comp šlape v pohodě. čip mám inteláckej ;-)