Pred chvili byl prispevek o komunitnich sitich zalozenych na WiFi (konkretne v Dobrichovicich). Ne, ze by to bylo presne, ani to IMHO nebylo prilis navodne (prezentovali to jako partu blaznu), ale negativni reklama je taky reklama :-)))
Stozar byl good, i kdyz byl na skladce...
Dokonce tam byl i ministr Mlynar a zminil slovo czfreenet. Dost si chvalil pripojeni na net, ktere je levne a kvalitni. Skoda ze nezminil ADSL.
Mě na tom bavilo to že se tam neustále zmniňovalo to že HW pro bezdrátové připojení je dneska skoro zadarmo. To mi asi budou všichni pěkně nadávat že chci 1000 Kč jako vstuní poplatek a ani mi nikdo neuvěří kolik peněz v to mám. A to jsem jen mohl tiše závidět, ne jonom ten stožár ale i třeba 19 rack v baráku. Standa
celkove to bylo dost slaby. zbytecne promrhali cas na reportaz, akcnima zaberema s akcni muzikou. kdyby to radsi vice rozebrali, co lidi nuti zakladat komunitni site a co jich v republice je!
Ukazali CZFreenetaky jako absolutny trosky, odprostujici se kvuli svemu hobby od rodinych vazeb a vztahu, kteri maji jen bezdratove vztahy ke svemu velkemu stozaru na skladce...
mno navic na tom snimku neni nic videt. je to thumb kvalita To bys musel mit jiny login nez anonymous, abys videl to video 10, kde ma 120 mega a uplne jinou kvalitu DD
Jinak to je taky duvod, proc nepiju