Osobně bych uvítal ještě jedno počeštění a to v
Control Panel Home VBex. Občas mám problém co je k čemu a i když si to přeložím tak pokud to nevím na sto padesát procent radši do toho nelezu. Může to být i škoda protože bych spoustu vecí mohl udělat lépe nebo pěkneji. Jedná se mne ted o Connected forum ale, použití na obou webech by asi nebylo od veci. Díky Karel
no tak třeba na Proseku vzhledem k nárůstu velikosti cloudu snad i v Kobylisých se na CF řeší hodně moc věcí a když neco nejde nebo se neco chystá tak i na Mecholupech a okolí. jinak budeš mít možnost rychlejšího přístupu k CF. Trochu tu profláknu chystáme moc brzo tento týden propojit kyjeroutr s Jarovem :-) zdravím Karel
takže malej začátečník, co má jen český wokna a nic anglickýho nepřečte, tak má smůlu. A hlavně nesmí zapomenout heslo do přihlášení, jinak ho čeká nekompromisní anglická hláška a může se jít klouzat....vypadá to zkrátka jako ukradené zvenku a nedodělané....no nic.
Ze Vas to fut bavi, qerulovat, qerulovat a zase jen qerulovat, co radsi delat neco uzitecneho?
BTW a zajimalo by mne na co z vyse uvedenych veci potrebujes Admina?
Kazdopadne muzu potvrdit, ze vecne omylani jak by tu bylo 10x vic lidi kdyby to bylo v cestine, je nesmysl...
Lidi, kteri chteji si poradi...
Kdyby ste se radsi venovali takovim lidem, kteri pripadne tu pomoc potrebuji...
Venovali se stavbe kvalitnich linku, zanaseli vse do mapy, etc, etc, etc...
03.08.2004 v 11:32
p4vel
03.08.2004 11:34
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
No myslim ze to tady zaslo docela daleko, ne? Copak nikdo neni schopen pochopit, ze mit na starost czf forum je nejaka pohodicka leharko?
Jak by asi bylo vam, kdyby vas porad nekdo buzeroval na icq a mailu, abyste zmenili to a tohle, protoze se to nekomu nezda?
Pochopte ze to forum neni vase.
Znam tuni lidi co, jsou na icq proste invisible - prave kvuli takovymto "aktivistum". Jsou to prece banality! Lidi na foru je jak much a stejne nejsou schopni si zaridit vlastnimi silami pripojeni - tak proc usilovat o dalsi, kteri ani neumi anglicky? Vzdyt se to uci snad i ve skolce.