no o tom to prave je, on se pripravil o zakazniky (jak zde pise) tim, ze do provozu pustil neco co nechodi ......... ano jasna chyba bude na prodejci/vyrobci co spoj dodal, ale rpoboha snad ma ten clovek dost rozumu, aby nepoustel ostry provoz na neco co nejede ... a hlavne pak neuplatnoval nejaky usli zisk
- development
- freenet, education
Pokud jste tedy nabyl dojmu, že se mnou není domluva tak se obávám, že zde na tomto foru jsem Vám odpověděla a Vaše slušnost a vychování Vám jaksi zabránilo odpovědět. Obávám se, že moc vychován nejste. To by jste zde veřejně nevyhrožoval a snažil by jste se opravdu domluvit. Pokud tedy nekomunikujete a domlouvat se zde i na foru i v e-mailech odmítáte tak pak co chcete?
Nabízí se další o vaší výchově, ale tu nechám být a budu se zabývat tím, že odmítáte pochopit, že jste dodal paskvil a mne způsobil škodu a tu škodu já po Vás chci uhradit.
Pokud to nechápete uděláme to následovně buď nabídnete slevu nebo spoj Vám vrátíme a celou situaci popíšeme do Solusu a Cedru. Jaké to může mít důsledky víte zajisté sám nejlépe.
Zdravim, mam par jiz vyrazenych SVM spoju 60/60 klasicka kaden antena .. je me jasne, ze to dneska uz nema valnou cenu ale zaujala me vykupni cena pro SVMko u Vas. Kolik me bude stat 1S10 pri nakupu jednoho spoje s 60/60 antenama ? ... pocitam, ze vykup SVM je platny jen kdyz stejny pocet spoju nakoupim 1S10tek ?
Diky
P.S.: pripadnou odpoved asi spise do PM nebo mail admin(at)internetnj.cz
- development
- freenet, education
Taky jsme to zkoušeli a popravdě.. Některé parametry byly tak neúprosně horové, že jsme to u 2 firem vzdali v zárodku
Přeci jenom odraz pod 10dB, polarizační oddělní méně než 20dB a se ziskem o 4 dB menším se stejnou aperturou mluvilo za své.. Redukcí to pravdu nebylo.. Zrdcadla jsou OK, za to dám krk
Jediné o čem se dalo bavit je Alcoma..
Ono přeci jenom mít odraz ke 20dB, minimální polarizační oddělení 40dB a zisk blízký optimu není taková sranda jak by se mohlo zdát. Celkem obstojně fungovaly staré Teslacké antény s primárním zářičem, ale tam zase nedáte FOD.. No tak nic.
REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.