Antena je sektor V60st H60st 12 dBi. Muzu tam dat i jinou, nebo dve sektorovky, (pokud mi nekdo poradi jak si udelat rozbocovac) popr. vsesmer, ale AP mam jen LINKSYSe s 4mW vykonem, coz je pokud jsem to dobre spocital na vystupu pro antenu jen 6dBi, takze muj vsesmer by po odecteni utlumu na kabelazi daval celkem 8dBi.
Zdravim vsechny, cerstve jsem se prestehoval na Prosek do ulice Lovosicka a hledam moznosti pripojeni internetu pres WiFi.
Asi dva dny mi jelo super pripojeni pres MLP-CTE-LOV, coz je mistni knihovna, ale uz to nejede, zreme me odstrihli... nevite o tom nejake podrobnosti?
Jinak hledam jine moznosti internetoveho wifi pripojeni, nalezl jsem jablonka.cz, je mozno jeste neco jineho?
Moc dekuji za info...
Napiš přesnou adresu a hledej AP s názvem CZ.Free.XXXXX.
V ulici Chotěšovská je CZ.Free.net.flick a je tam všesměrová anténa. Je to kousek od základní školy. Net můžeš pak brát od sdružení Jablonka.
Soptadv
Jenze mam dojem, ze vsechny(az na MLP-CTE-LOV;
czf.HMNetAPkabelSev) jsou vsechny soucasti Jablonka, u ktere se mi nezda vstupni poplatek, nerad bych platil za neco, co nevim, jak poradne funguje .
AP s názvem CZ.Free.XXX jsou CZ.Free a sdružení Jablonka postkytuje inet pro klienty z CZ.Free.Net. Vstupní poplatek si domluvíš s adminem AP na ktery se připojíš.
Ohledně informací o možnosti připojení na CZF AP napiš Simandlovi (klidně na ten mail info zavináč jablonka.cz ) a domluv se na podmínkách připojení na AP a placení netu.
Ad reference na inet od Jablonky, já sem připojenej na Flicka a sem spokojenej uživatel.
Net chodí okolo 1Mb/s a trafic v rámci CZF je taky OK. Takže můžu jenom doporučit.
Soptadv
jj souhlas výjmečně jsem v pohodě )) prostě jsme přepojovali a neměl jsem čas to řešit když sem přepojování dodělal tak se Lázna naštval a rozhodl se odejít v tom mu nebráním. Nicméně jsem zaměstnaný člověk a tak bohužel není uplně vždy čas. K.
zitra (patek) rano kolem 9 hod budeme se Simou pridavat nejake 5G linky na node kozel, sima ma v planu i upgrade systemu. Pocitejte proto prosim s vypadkem.
07.12.2006 v 21:58
lazna
07.12.2006 23:30
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
simandl)