Zkousel jsem novou Alphawave v AP modu (FreeBSD 4-7 stable build 5.2. 2003) proti PCMCIA Orinoco silver (FreeBSD 4.7 nekdy z ledna)
v pokoji (antenka ke karte <-> integrovana v PCMCIA), i pres 2 patra v domku
a dostal jsem z toho kolem 480 Kbyt/s, uz si presne nepamatuju ale kolem 500kbyt to bylo
Guli.
Mam takovy problem s XI-626. Jde nejak rozchodit pod W95? Mam tu jeden stroj, na kterem se mi nechce intalovat W98 a jiny system to nezvladne. Chodi to nekomu pod W95? Kde sehnat ovladace?
To je hezke, ale ja nehodlam prepisovat jednu aplikaci, ktera ridi technologii a je urcena jeste pro W95. Nejde o zadny router, ale o dalkove rizeni jednoho zarizeni. Na W98 by to jelo taky, ale na NT ne, akorat se mi to nechce preinstalovavat, kdyz uz tam jednou je W95 a s W98 je mnohem vice problemu v tomto pripade se stabilitou;-( No proste je to M$.
Nevíte někdo s jakou verzí PCI je XI-626 kompatibilní? Mám doma jedno staré PC Pentium 66, výroba cca 93-94, které podporuje pouze PCI 2.0. Měl sem s tím totiž problém před cca dvěma lety když sem kupoval sí?ovku, nefachala, pdporovala PCI 2.1 a 2.2 což je asi dnes běžné, nakonec sem musel koupit ISA sí?ovku. Takže jak je na tom z tohoto pohledu XI-626?
Vzhledem k tomu, že se zde pořád dokola doporučuje požití těchto karet do nějaké straé šunky + Linux, myusel někdo na podobný problém narazit.
mel bych drobnej dotaz. jak je to tedy s cenou karet x626 u i4? ted tam je 1990,- bez dph (pro cleny czfree). pokud je to tedy cena koncova (bez znameho krat 1.22 - nekde v drivejsich prispevcich jsem nasel, ze se s dph jedna u i4 o "socialni sluzbu" ), tak je to celkem prijemne. dik
Pokud to jeste nekomu bude: mne jede XI626 zcela bez problemu v boardu Intel Endeavour (Socket7). Podle firemni dokumentace to ma i po vsech updatech jen PCI 2.0.
Můžou být dvě karty XI-626 proti sobě a každá ještě obhospodařovat někoho jiného nebo dokonce každá ještě mít na sobě pověšených víc klientů nebo dalších APček?
Měl jsem pocit, že jsem se tady na to už ptal ale nikde to nemůžu najít.