Ahoj, nejede nám connected tak to píšu sem.
chystám se přemístit obě AP jablonecká sv a jz o 6 pater výš a o 18m na jihovýchd. Jinými slovy půjde na střechu.
Výpadku budou nejen na obou AP ale i ve všech službách které jablonecká hostí. Jde o DNS, NTP, FTP weby a podobně.
DNS a NTP jsem rozjel na jabtocu. Snad to během dneška zvládnu.
ad connected
je vypnuté protože se carlos stěhuje. Node jarov a router jtop pojedou dál protože jsou na střeše, takže potud nic nehrozí. connected bude bypnuté delší dobu a je i v plánu ho sloučit (bez ztráty dat) s veřejným fórem. To se uvidí.
hezký den
29.04.2006 v 10:46
djdodo
30.04.2006 01:23
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
simandl)
Ahoj,
po domluvě s djdodem jsem na kozlovi nastavil do zebra.conf
ip route 10.32.0.0/17 10.33.1.10
což zpropaguje djdodovu sí? k nám.
To znamená že odkudkoliv z CZF pakety dojdou k djdodovi a jeho klientům.
Zkušebně je prý u djdoda nastaveno jen 10.33/16 přes kozla a tedy zbytek CZF nemá stále spojení. Je ale vidět že to jde.
Pokud se nepodaří _vše_ nastavit do týdne a routing mezi djdodem a celým CZF tedy nebude do týdne zcela funkční - tj. všichni si pingnou na všechny - bude asi nejlepší přestat routovat polovičatě a toto úvodní torzo radši zrušit než to půjde kompletně.
hezký den
05.05.2006 v 13:14
kabelnet
05.05.2006 22:28
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
simandl)
Mam tu opet dotaz Petře mohl by jsi mne vysvetlit proč se mažou vlákna v oblastech kde se by? třeba jen měsíc nic neděje například Praha 9 - Kyje ale, jiná vlákna která založilo pár vyvolených se nemažou by? se tam neděje klidně nic třeba 2 roky. Dobře když jste zrušili Kyje jsem pro to aby bylo jen jedno vlákno tedy Praha 9. Osobně mne nedělá problém věci Ke kyjím lidem postovat sem do Prosaeku a byl bych rád aby jsi to neofftopikoval protže třeba lidi upozornění na výpadky si tam hlídali. Nebo si mám založit své CZFree stránky a postovat sem jen odkaz. Fakt mne tohle docela sere.
PS Nyní koukám že, jste vymazali opět vše Kyje, černý Most. Horní Počernice, újezd, Jahodnici, Dubeč atd.
Nechápu pak celjkem na co tu to forum teda je. K.
PSS Jinak pokud to budeš chtít obvykle moderovat tak OT to není Kyje jsou Praha 9 a toto je v oblasti Prahy 9 Jako admin jsi na Praze 9 takže se tě ptám ve vláknu kde i jako admin funguješ tedy Prosek Praha 9.
A druhá věc reklama na co tam je že ji nechci vidět na houby??? Popravdě nakomerčnělí web CZFree mne skoro ale, jistě přestává dost hodně bavit. Když zakliknu že, na nějakou stupid reklamu nechci koukat tak nechci a ne že, je z toho klinutí a 0,01 halíře pro někoho. Opravdu debaty o tom jestli věci kolem czf jsou nebo nejsou komerce není třeba zavádět. CZF je komerce.
Jakozto Doduv zakaznik rikam - CZF nam nejede. Vubec, ani tuk. Nejede uz druhy tyden. Pry je chyba u vas...a problem ho nezajima, nehodla podporovat CZF...
Co se týká DJDOda dost lidí se mne ptá proč má stále node v CZFree mapě a vůbec proč je tolerován. Právě proto co tu je napsáno. Je obecně známé že, DJDodo na celé CZFree sere tak z vysoka jak nikdo ne a přesto právě přes CZFree získává lidi.
Docela v kontextu s tím by člobrda co mne sjel na Jižáku se měl seznámit z DJDodem a jeho politikou "šíření" CZFree.
Osobně by mne zajímalo co mám říkat lidem když se mne na tohle ptají??? Díky Karel