Technici jsou zaměstnanci poskytovatele. nejsou z CZFree a ani se v CZFree neangažují (pokud mne je známo). Jsou to normální řadoví zaměstnanci poskytovatele se znalostí problematiky požadované pro danou pozici. S právem root jsou konkrétně dva nyní oba na dovoloené dle mne blbost ale, to není moje starost. Zdravím Karel
27.07.2005 v 17:02
djdodo
27.07.2005 21:39
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
simandl)
Ahoj lidi,
tuhle středu 10.8.2005 od 19:00 bude v restauraci SEVERKA v Jablonecké ulici (kousek od node jablonecka) sraz.
Teď jsem tam byl zarezervovat stůl a budeme vzadu vedle dětského koutku kde se nekouří. Probírat budeme zase všechno možné a doufám že dojde i na to co tu proběhlo ve fóru za minulý měsíc.
Dobry den,
mel bych zajem se pripojit na adrese Vysocanska 573, je to stejna budova jako je NOD polcari. Maly problem je to, ze byt je v prizemi a skoro nikam nevydim. Vcera jsem zkousel s Ovislinkem a s 15dB sitem co najdu, ale videl jsem pouze jednu sit na kanalu 13 (mozna 11) ktera nemela uvedeny SSID a tak jsem videl pouze MAC adresu. Pripojeni vlastne neni pro me ale pro kamaradku. Nevite nekdo koho jsem to vlastne chytil nebo koho kontaktovat aby me pripojil?
Dekuji a s pozdravem Honza Roztomily
email: jan(zavinac)roztomily(.)cz
mobil: +420 608706779
Zdravim,
spolu s konektivitou do Inetu bude i CZfree uvažuji se zkusit ještě někam vecpat AP by bylo tam kde je node AP Kabel v 9 patře v Jablonecké zdáli viditelné podle Offsetky na satelit. Zdravím Karel