Ahoj, mluvil jsem včera na zastávce s FanTomasem a říkal že to s Faustem neni ještě všechno uplně v cajku. Fauste, prosím dej vědět jestli budeš fungovat abychom mohli závazně objednat vercajk. Dík ROB
Cus,az dorazi ta objednavka tak si pro ni pujdes pod nuselsky most. Ten chlapik je tem jen po tel. domluve. Pokud budes potrebovat pomoct (financne a objemove) tak ti s tim muzu pichnut. Pracuju kousek od kongresaku a vim presne kde ten chlapek sidli.Uz jsem u nej pro nejaky drobnosti byl.
Tak myslim, ze nadesel cas abych se vyjadril k AP Faust a k moznosti pripojeni na nej.
AP je v soucasne dobe pripojene na AP Fantomas a zustane to tak pravdepodobne i do budoucna. Pripojeni na AP DarkArt bude pouze zalozni. S Fantomasem jeste testujeme a doladujeme typy anten, ktere budeme na AP mit.
Jelikoz mi dnes dorazila dalsi PCI wifi karta Z-com, tak budu o vikendu zprovoznovat vysilaci cast AP. Kabel mam a do patku se s pomoci Fantomase rozhodne i o typu anteny. Casove to vypada, ze nejpozdeji do konce pristiho tydne bude AP Fantomas prijimat zajemce o pripojeni.
Ahoj Faust
Zdravim,
mohl by mi někdo dát tip jak nejlépe udělat rozvody internetu po baráku (jaké je třeba zařázení a kabely a tak) ? Potřebuji připojit druhej komp v jiné místnosti k netu. Moc se mi nezamlouvá řešení se serverem. Dík za nápady.
ROB
Hodlam koupit antenu aspon 24, protoze na Fantomase, pres ktereho se budu pripojovat primo nevidim. Presto bych radeji predem nez antenu koupim signal na strese promeril.
Mohl by mi nekdo, kdo takovou antenu ma ji na promereni pujcit? A je mozno sehnat nekoho i s kartou do notebooku?
Ahoj, docetl jsem se o teto moznosti dostat se na net rozumne a ne pres modem teprve nedavno. Jak to tu procitam, tak jsem lecos pochopil a lecos ne ale nevadi. Mel bych zajem o pripojeni. Bydlim na Strahove v ulici Nad Palatou 54 - vyhled od Namesti miru pres Nusle az po Motol. Kdyztak dodam foto. Kdyby to slo a nekdo mi pomoh se zorientovat a poradit co dal tak budu rad. Princip pripojeni chapu ale nektere malickosti mi nejsou jasne. Dik Washburn
P.S. Jo co sem koukal na fotky tady tak urcite jsem videt od Fausta, Tota, FanTomase.