2RYS trochu jsem mimo z tvého příspěvku nejdříve jsem se těšil na tu fintu která mne umožní použít OK1ANQ a pak jsem na konec zjistil že, jsi mne ukázal tabulku uvádějící kolik se smí kde žhavit která existuje dobře už nákejch 10 let určitě. Nicméně ses dobral zase tam kam se dobíráme ostatní pokud mne ta finta ušla sděl mne ji o další stránku dál tato mne díky velikosti jpg se stala nečitelnou :( zdraví Karel
to RYS: Martine, nerad te zase verejne buzeruju, ale proc ses jeste nenaucil davat obrazky jako linky. timhle jsi totalne zaprasil jednu stranku fora tak, ze vetsina lidi ji preskoci, protoze se to neda cist. Tak to prosim zmen, tady te moderovat nemuzu.
Nicméně musím říct, že mě zajímá především technická funkčnost sítě, kterou je možné nějak předvídat - takže třeba vědět, že na dané frekvenci ČTÚ NIKOMU nepovolí překročení výkonu může být docela užitečné...
Představa, že někdo s nějakou bumažkou začne v pásmu kde očekávám max. 100 mW vysílat 10W mě popravdě děsí. Popravdě než nějaké rozlišování mezi komerčním a nekomerčním provozem bych prostě pro jednotlivé frekvence stanovil spíš něco jako hygienické limity... je jasné, že třeba ve 2.4ce (což jsou mikrovlny které jsou schopné ohřívat molekuly vody) je zrovna hygienický limit více než na místě...