Ahoj... z cerneho jsme vyhodili Xi325 PCMCIA bastl co jeste zbyl z thundernetu a byl nahrazen prefleshovanou Xi626... pokud zaregistrujete nejake problemy ihned nam zavolejte (prosim, prosim )
Ja osobne bych byl pro variantu B, prijde mi to logictejsi nez A. To,ze jsem pripojen na flicka na to zas tak moc vliv nema.
Co rek bych je dulezite, je to, ze flick je asi tak o pulku blize k sntop, tez rman. Tudiz mi prijde zbytecne se "vracet" spojem od rmana zpet k sntopu.
Cau decka, ted tu skoro dva mesice nebudu , tak buh s vami jestli se zacne sypat moje masinka :c) kdyztak mi piste sms (776633279) volani nebudu schopen z technickych duvodu prijimat. mejte se
Ahoj vsichni. Sima je pryc, takze se k tomu asi hned tak nevyjadri. Ja jsem na druhe strane Proseka a neznam detaily, ale rozhodne doporucuju dat prednost spojum s primou viditelnosti.
Jinak Jablonecka ma na sntop pokud vim stabilni vyhrazenou linku, na ktere je cost nastaveny tak aby tam nesel interni provoz, takze - pokud by se Flick pripojil na Jabloneckou nebo na kterykoli jiny node na LAN Jablonka - tak to nijak neohrozi internetovou konektivitu na Flicku a naopak to odlehci sntopu od interniho provozu.
Naposledy upravil vlada-strizkov 03.07.2004 v 14:36
Nazdar lidi.AP Flick je možý připojit na node Kabel nebo na jiný
AP tím směrem,ale bohužel nemáme v tuhle chvíli finance
na další kartu a anténu.Možná by se dalo použít to rozbočení
co je na SNtop a hodit tam ještě jednu anténu na Kabel a zachovat ten link na R-mana.Vzdálenostně je to přibližně stejně daleko a neměl by bejt problém se signálem.Kdyby někdo měl volnou anténu a mohl ji pučit,tak to můžem vyzkoušet.
Jo a samo potřebujem ten rozbočovák.