Sraz bych doporucil u mne pred (za, na parkovisti) barakem, pojedeme autem, nemam rad socku.. ) Z toho vypliva max. obsazeni 4 lidi vcetne me, digi fot. taky beru.. To parkoviste je za bejvalym obchodem vilky-vilky (vozej tudy zbozi), je tam jeste zadni vchod do nesmyslu Crash (bejvalej Bourak), prez silnici kousek do zakladky Ke Katerinkam (bejvala Zupkova).. ))
Já bych se velice rád připojil, bydlím ve vycpálkove ulici v RD a ze střechy mám dosela solidní vyhled hlavně směrem na hostivař. Na monitoru mam nod NOTY. Přispět nějaký peníze na provoz a další věci neni problém a taky neim co mám koupit za zařízení jakou anténu atd co by bylo nejlepší pro mě i pro ostatní. Noty
Tak víte co? Dáme sraz 3.1.2002 ve 20:00 v hospodě "U zelenýho ptáka"(je to na jiznáku pobliz VS koleji jinak muzeme dat sraz v 19:45 na Opatove a ja vas tam zavedu) Všichni kdo chteji mit neco společného se stavbou AP tady na JM, tak tam prijdte, podebatujeme atd.
OK, ja vas tam zavedu-no pokudbyste nekdo vedel o jiny hospode pobliz, tak se muzeme sejit tam-Ja moc hospod nenavstevuji a tohle je jedina kterou tu znam :-))
Dobra, tak ja budu take na Opatove v danou dobu. Jen by to jeste chtelo specifikovat presnou lokaci setkani (nahore u busu smer koleje VS nebo dole u skleniku).
Vzhledem k tomu ze to tam vubec neznam tak to necham na znalejsich aby neco navrhli. Ja jsem z Hostivare. Takze ani nevim zda bych byl v dosahu pripadneho signalu...