jarda
Newbie
|
ale nepomáhá to: mám to sice o takových tisíc korun měsíčně dražší než Bill Gates, ale ošetřují mě prakticky neznámí krachující živnostníci.
Jinak Lamaci díky za tvůj názor, by? se ti nepovedlo argumentovat.
Máš snad Rumla za kladného hrdinu? To můžeš rovnou považovat Klause za světoznámého uznávaného ekonoma. Já je však podle výsledků jejich práce musím považovat za ustrašené až hrabivé kariéristy řízené moskvou (jasně že ti nechutná cibulka).
Ale když už chcete něco rušit, pokuste se alespoň zrušit provozování platebních a sázkových služeb po nezabezpečených komunikačních kanálech (žalujte zlodějské déemesky, napište nad vchod české televize "ATS a Erika sobě", přesvědčte telecom, že umožnění audiotextových služeb výchozím nastavením občanské telefonní přípojky je organizovaná trestná činnost a zrada, donu?te VZP zveřejnit svou výroční zprávu za rok 2003 (!!!) a vrátit podvodně účtované režijní náklady na neprováděnou evidenci, soustavně všichni studujte a pište ústavu (jinak nebude), donu?te výrobce a prodejce automobilů zastavit pokračující smrtelné násilí na silnicích, a to by pro první týden stačilo.
Heslo "Zrušme komunisty" mi již tak deset let přijde podobně humorné jako "Komunismus je bití" minulé léto před strakofkou (přibil) - kopejte do mrtvol, třeba se zlepšíte ve fotbale. Nepředstavujte si ale, že děláte něco jiného než právě (neexistující) oni.
Kdyby někdo chtěl reagovat na některý z provokativních návrhů, tak prosím věcně, nechci se pouze dozvědět, že nesouhlasíte - to vím bezpečně...
|