kabelnet
senior member zastupce cloudu 10.41
|
nechci tu dělat sudího ale, můj názor je tento:
síma má určitě pravdu v tom že, Dodo by mohl přibrzdit svoje aktivity v budování duplicitních nodů v lokalitě Prosek.
Můj názor Dodo pokud se tváříš že, kopeš za CZFree tak se tak zkus chovat pokud ne tak se nediv že, tě chtej vymáznout např. InetBohemia který je vedle tebe na Vysočanský také nevidíš na mapě CZFree. Zaplat si reklamu roznášku do schránek např. jako inetBohemia.
Jinak k tomuhle i takový Eurotel nebo ten inet Bohemia při rušení linku kabel<>bratrk byl ochotnější a vstřícnější rušení odstranili během 24 hod.
Osobně minulý týden jsme dělali linku z Kyjí na Černý most k Pacínkovi. Vzali jsme kanály co máme volné v Kyjích udělali scan z linku a vybrali volný 10 kanál všichni ho chytají v pohodě a nikdo nehlásil že, by docházelo ke kolizi a to jak na node Pacínek tak JirkaF.
Jinak k nejen k Dodovi a jiným novým na Proseku na našem domě Jablonecká 415 asi 6 patro se vyskytl přípojný bod z obou stran domu vysílá tak silně že, signál je u mne doma v obýváku zachytitelný bez antény na D-Link 900.
Dále jsem koukal na poliklinice Prosek je umístěno AP vlevo nad Vchodem a vzadu na střeše je linka od Prahy směrem do Letnan.
Co se týká mne a toho že, mám pod podpisem že, jsem ISP jde jen o legální způsob zaštítění AP v Kyjích. Kde udělat OS je problém nikoho nic nezajímá krom Romana. Takže se to muselo udělat takhle.
Zdravím Karel