Cau lidi, mohl byste mi nekdo poradit? Mam tedka DLinka900AP+ v rezimu klient, ale porad mi pada spojeni, cca kazdych 20s vylitnou pingy a Connect/Disconnect. Tak chci jit brzo koupit tohohle Ovise protoze na nej lidi nadavaj min jak na DLinka, ale mam divnej pocit, ze mi to stejne nepomuze a tyhle pokusy-omyly me stoji dost penez.
Bohuzel nevim co je naproti, podle MAC snad nejaky 3Com ci co. (ISP doporucujou StraightCore WRT311, ale do toho se mi zrovna moc nechce)
Zjimalo by me, jestli nekdo nahodou nemel stejny problem s odpojovanim u Ovise... (ISP pouzivaj 128bit WEP, a nekde tady zaznelo, ze to komusi delalo problemy.)
Diky
tak sem zkousel nahrati ty E_5 a bez problemu.
nejdriv sem nahral bootloader 1.4 (viz forum Appro.cz)
a potom presne navodu v readme.txt upgr na E_5
jinak budte trpelivy pac reset ap opravdu trva tech 40 sekund.
Cau,
kdyz spojim dva Ovise do WDS Bridge, tak je spoj ve vzduchu "neviditelny"? Pokud ano, myslite, ze by byl dobry napad vypnout sifrovani, aby se zvetsila propustnost p2p spoje? Nebo raci sifrovat? :-) diky
Ovislink WL-5460AP : pokud tohle AP pustim jako klienta, tak pocitace pripojene za nim dostanou IP adresu z DHCP serveru (ktery je pred jinym AP s DHCP serverem). ok, vse funguje jak ma
Ale - dostane nejakou IP adresu i Ovislink? tj budu vedet na jakou IP se mam pripojit, kdyz se chci podivat na nejake jeho nastaveni?
(jasne, ze bych mu mohl dat pevnou IP, ale to z nejakych duvodu nechci. Stejne tak nechci jako klienta zadne AP s routerem, ktery by mi rozdelil sit na 2 segmenty)
dik (pokud to tady nekde vyse je, tak sorry, ale bez vyhledavani jsem to proste nenasel )
O pevne IP vim, ale z nejakych duvodu ji nechci, manual nemam, jelikoz tohle AP zatim doma neprovozuji
A s googlem jsem proste nejak neuspel, nikde tohle explicitne nebylo zmineno ...