nQue > vish ono o vetsine srazu v hospe plati "mene lidi" = "vice prace"
A i kdyz jsme meli problemy drzet se tematu, tak nejaky vysledek byl. a nejen na uctu
AD workshop - to je pravda navodu na stavbu anteny je na netu milion. ale jak spravne nakonfit router pod linuxem - orezat ho jen na to nejnutnejshi .... atd. tak to by se asi hodilo vic - zvlast v Uhri, kde bude zrejme APckaru vic nez ostatnich uzivatelu
Zdravím,
jsem novej, bydlim dole v Petrovicích v Rezlerový, koukám na krchov, pole a Uhříněves. Je možnost se s někym z vás spojit?
Jde mi o připojení do czfree.net a potažmo do inetu.
Díky za vaše tipy.
J.
Ačkoli nejsem až tak technicky zdatný jako většina z vás, základní myšlenka CZNETU se mi moc líbí. Proto pokud to k něčemu bude, tady jsou údaje o kraji Uhř. směr Říčany kde bydlím, třeba bych mohl pomoci při dalším rozvoji CZNETU.
Přímá viditelnost na budovu Alfanábytku v Říčanech, na druhou stranu Uhříněves - střecha radnice a paneláky vedle Normy, Petrovice - paneláky v okolí zastávky sídl. Petrovice, ulice Rezlerova a Janovská, Háje - téměř všechny vyšší budovy směrem na Petrovice + hotel Kupa a Opatov a nějaké další vyšší budovy směrem na centrum.
Pred zacatkem prazdnin jsme podali s Gookinem zadost o pomoc se staranim se o mistni sit, bohuzel se jeste nikdo nenasel, kdo by nam pomahal. Nyni pisem znovu, jiz ne jako zadost, ale jako varovani. Ja ani Gookin nemame casu nazbyt, a po zalozeni OS (zadost na ministerstvo jiz byla podana, takze otazka zalozeni je otazkou dnu) ho bude jeste min, ani jednoho z nas jiz nebavi casto chodit pozde spat (kolem 1-2h rano) protoze se musi porad neco ladit, nastavovat a cekat kdy zase nekdo zavola aby se zeptal proc mu to nejede - pro ty kdo namitnou, ze sme stim meli pocitat : aspon ja sem s tim pocital ale take s tim, ze to nebudem delat jen mi a ze nam nekdo bude trvale pomahat jako dalsi admin a levna pracovni sila dohromady - zatim stihame udrzovat sit jakz takz v chodu, ale upozotnuju, ze po zalozeni OS budem muset venovat svuj cas primarne na sit v drzeni OS takze hledame dalsi pomocniky na udrzbu CZF casti site