Jsem připojen na Tomcata. Bohužel kvalita spojení je prachmizerná. Funguje to tak 3 dny v měsíci. :-(
Potřeboval bych proměřit, zda je chyba v anténě, síle signálu nebo ve zbrkle koupeném D-Linku 700.
Už jsem měl půjčenou sadu PC-karty a antény od Tomcata, ale nenaměřil jsem nic prokazatelného, i kvůli tomu, že Tomacatovu sadu nemohu připojit na svůj kabel (pigtaily orinoca a D-Linku mají obráceně tatínka/maminku pro tlustý kabel).
Byl by měkdo v okolí ochoten mi půčit (přinést na krátký test, klidně pod dohledem) COKOLIV, co připojím místo toho D-Linku? Uvidí se, jestli je na vině krabička z číny ....
díky
Jaba (node Jaba)
opet je to tady - prvni streda v mesici!!
po experimetnalni presuu do pivnice Ladvi provedem minuly mesic jsem dnes aktivne zarezervoval stul pro 8 lidi na sve jmeno v tomtez podniku na stredu 4.8. od 19oo
Mnozi z vas se to jiz jiste doslechli, ostatni timto zvu tez na tento sraz. Ucast je zdana, jelikoz se vyskytla prosba o radne hlasovani na tema "Kde bude zarijovy sraz?"
V nabidce jsou dva podniky:
a/ Las Vegas
b/ pivnice Ladvi
hlasovani probehne na jiz zminenem srazu v pivnici Ladvi. Kdo se nedostavi, ci jinak vyhne hlasovani at si stezuje na Lamparne na hlavnim nadrazi; ostatni 4.8. ve 20:45 jednoznacne a definitivne (do dalsi zmeny v pripade zhorseni obsluhy) rozhodnou, kde se budou konat srazy nasi komunity v Kobylisich.
tak koukejte prijit!! Ke stolu se vedjem, kdyby jsme meli byt "na stojaka"
me osobne se libi las vegas,protoze je leto,je tam zahradka,maji levnejsi pivo a jede to tam nonstop,btw.,na strese vegasu mam AP,takze signal fsude.
Pravda,ze ve vegasu byl nejaky problem s placenim,nevim jak to presne bylo,ale platba v hotovosti by to mela spravit...
P.S.a kazdou stredu je tam obsluha bez,sporadicky grilovani...
Pivnici nezavrhuju,ale nechal bych ji treba na zimu,az bude na vegasske zahradce zima,navic v pivnici nas vyhodi max.ve 23.00,kdy konci...