!!POZOR!! Zasadne nepouzivejte moznost ulozeni a nahrani konfigurace ze souboru. Chtel jsem vymenit moje AP na strese, protoze se po bource trochu zhorsil signal a abych nemusel rucne opisovat vsechny povolene MAC adresy, ulozij jsem nastaveni APcka na HDD a nahral do noveho AP. V obou je FW 2.01. Po nahrati se jiz na AP neslo pripojit a ani neodpovidalo na pingy. Zapojil jsem jej tedy misto puvodniho AP, abych eliminoval vsechny mozne chyby, ale AP nejelo. zkusil jsem tedy asi 10s podrzet reset, ale ani to nepomohlo. Ani po naslednych a dlouhych drzeni resetu se APcko nepodarilo ozivit. Posledni moznost je pripojit se na nej pres seriak a zkusit ho nakonfigurovat spravne, snad to vyjde. Po zapnuti se rozsviti power i LAN, pokud je pripojena, dokoce blika, pokud na nej pingam, ale jinak je zcela mrtve. Napada nekoho neco?
Tez se mi stalo, ze po nekolika pokusech o nastavovani - restarty - i jednou jsem dal ulozit konfiguraci do souboru -- na to neslo pripojit pres web. Zkratka po jednom zaseku to nejelo tak jsem si s tim hral.
Pak jsem zjistil, ze to jde,ale ze tam je nastaveny tovarni ipcko.
Tak jsem to znovu konfiguroval - s nastavenym spravnym ipckem krizenym kablem z kompu - a to bylo naposled,kdy sla administrace pres web. Ted to jede,pingnu na to,vseko ok,akorat nastavovat to nemuzu :-(
kdo si chce usetrit nervy a spoustu zsedivelych vlasu, tak to nekupujte :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
já jsem asi nějakej zabržděnej, ale na 13. kanále se mi 700 jako klient nespojí ani za nic. Nastavím tam místo auto 13., ssid jsem vyplnil (CZFree.Net.Radon), mac AP (00-60....něco) jsem vyplnil a sere to na mě jak na placatej kámen.
fw je tam původní, ten 1.00
a s IP adresami je to tak, že když chci od DHCP (myslím od AP, ne od 700) tak jen na sítovce v XP nastavím přídělit automaticky, tím se mi smaže ta 192.168.0.1, kterou tam mám, když chci na 700. že jo ?
...tak mi připadá že má oproti V 1.00 menší citlivost,já tu mám na testování pouze jedno AP a to ještě odrazem,s verzí 1.00 ho zachytim a v2.02 a ni ?uk...
Mam ten firmware uz tyden v tom AP a LOG jeste nevytuhnul. TO se mi vazne moooc libi. Az na tu kompatibilitu a byl by cenove nejlepsi AP.
V rezimu AP ma 13kanalu takze asi bude evropsky typ.