O tom, že k němu nejde připojit víc počítačů jsem už taky někde slyšel, ale co se tim vlastně myslí?
Pokud pracuje v módu AP, tak moje sí? (cca 4 počítače přes switch) do něj normálně vidí.
Pokud bude v režimu Client, tak mi přijde samozřejmé, že na něj uvidí jenom jeden počítač. U něj bych pak zařizoval routování pro ostatní, takže 2 sí?ovky a bylo by...
Postavil jsem APčko na DWL-700AP, ke kterému se připojuje 1 člověk také se 700kou jako klient.
Vše jelo k plné spokjojenosti až do té doby, než se na to pověsil ještě TP-LINK TL-WA200+ jako klient , od té doby se stává,že na prvním klientovi (DWL-700AP) vypadává spojení -nejde ani ping - a mám podezření,že to je právě ve chvíli, kdy je nějaký traffic na tom TP-LINKu.
Mam AP s Dlinkem 900AP+ a proti tomu Dlinka 700 a za boha se nemuzu spojit. Kdyz si dam Site Survey tak to AP sice najde, ale vubec se na nej nemuzu z klientskyho pocitace pingnout(mam na kompu spravne nastaveny IP adresy aby to jelo). Zkusel sem to s WEP i bez WEP, ale zadna odezva.