Dej urcite vedet jak si dopadl s merenim. Zajimalo by me jestli tam nameris a v jak KAP01. Je zatim v testu, jak jsem ti psal, ale vysila.
Jinak to AP u modreho pavilonu stale plati, uz je i strecha, ale to uz take vis.
1. upresnil jsem jmeno threadu pro vetsi prehlednost fora.
2. zkuste zkontaktovat node SHF - nemate to tam tak daleko a pokud vim ma se ktor vasim smerem.
No mereni jsem udelal, ale je to tam u mne proste spatny, presne jak jsem predpokladal
Vecer sem hodim namerene vysledky, ale jedinej bod, ktery spada do CZFREE je nejspise Neady .. zkusim se s nim dohodnout, jak je na tom
ad KAP01 > ode mne ani tuk, je to opravdu dalka a hlavne ten smer je ode mne bohuzel uplne zabitej vyssima panelakama (on i ten modrak by nemusel byt pruchozi)
ad SHF > na "monitoru" to vypada slibne, ale zase v ceste vysokej panelak a taky netusim, co tam dela se signalem to antenni hnizdo na Eltodu ...
fotky zatim nemam, protoze jsem sebou nemel fotak, ale budou ...
Zdravim vsechny,
tak jsem mel par dotazu ohledne AP u Modreho pavilonu a zaroven se naskytla moznost dalsiho propojeni. Rad bych timto zjistil zajem o pripojeni a pripadne podileni se na provozu a vystavbe tohoto AP.
Nerad bych se poustel do neceho zbytecneho.
Ahoj,
potřeboval bych poradit: "na koho se mám obrátit ohledně připojení v Růžinovské ulici".
Díval jsem se na mapu, ale je to tam samej panelák, takze se tam neorientuju .
O vikendu fotky udelam a pokusim se je pres GPRS nekam postnout (mam ted bohuzel na tri mesice prerusenou dodavku chella ...).
Jde ale o to, ze ten muj panelak je jenom 7-patrovej a kolem je to vsechno mnohem vyssi No uvidime ... zajem o czfree mam opravdu velkej ...
Ahoj,
je to sice trochu mimo, ale bydlim pred modrym pavilonem. Node Drakulaj ( je chyba v mape, takze se zobrazi pouze lokalita a ne node, ale jsem uhloprickou od KAP-02 pres to piskovy hriste smerem nahoru. ). Mam tady sit AD-HOC s nazvem Drak,na internet je pripojena, vysilam na 11 kanalu, funkcnost zahadna - konfigurace je od WIN ...nevysilam pernamentne jen kdyz jsem u PC, moznost pripojeni dohodou, ale tak maximalne na mejla atd... Kdybych nahodou nekoho rusil tak mi napiste majla a dohodnem se.